2777
2789
چطور چشمامو باز کنم دوسش دارم اونم توجیه داره من حس میکنم دارم قضاوت الکی میکنم من رسما ندیدم ک رفته ...

خودت میدانی 

ولی بخاطر دلت ایندتو خراب نکن

°° کاربر آقا  °° ... انجام کار درست هیچوقت اشتباه نیست ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین چکار میکنه پیشت می مونه یا می ره پیش دوستش

تا ساعت ۱۲ پیش هم بودیم بعدش منو رسوند و رفت پیش یکی دیگ از دوستاش ک میشناسمش اونو بعدشم رفت خونه بعد نیم ساعت البته من نمیدونم راس میگف یا دروغ گف میرم اونجا اونجا زنگش زدم صدای اخبار میومد

همه چیزش خوبه دوسش دارم همه دخترا حسودی میکنن ک منو انتخاب کرده ادعا داره میگه خیانت نمیکنم امت نمید ...

چون دوستش داری دلیل نمیشه خودتو بدبخت کنی پسر عمو متاهل کثافتکاری میکنه لابد اینم اهلش هست ک اینم خبر میکنه 

الان میگی دوستش دارم یا فک میکنی درستش میکنی نمیبینی بعدها متوجه منظورم میشی

هنوز هیچی نشده الکی بهش نگو نامزد که پابندت کنه الان فقط یه خواستگاره

داره توجیهت میکنه تمام

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

منم همین حسو دارم خودش اعتراف میکنه ک من تو گذشته همه کاری کردم اما الان مبخوام زندگی کنم میگه تا ته ...

گذشتش مهم نیس برات؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز