2777
2789
همچنان بهش میگی نامزد؟؟؟؟ ایشون الان باید نامزد سابق صداش بزنین

دوسش  دارم نمیتونم ولش کنم شاید درست میگ اما پسر عموش متاهله کثافت کاری میکنه به اینم خبر میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توجیه میکنه میگه اونا خرابن من قبلا همه کاری کردم ولی الان بهت خیانت نمیکنم دارم کلو مبشم سنمم کمه ...

خب همین دیگه چون قبلا باهاشون رفته الانم بهش پیام دادن 

ولی الان دیگه شرایط براش فرق میکنه تعهد داره نسبت بهت 

احساسم مثبته نسبت بهش ک میگه کنار گذاشته 

سیرت زیبا جان رباید...صورت زیبا چشم 🌟🤍

خب همین دیگه چون قبلا باهاشون رفته الانم بهش پیام دادن ولی الان دیگه شرایط براش فرق میکنه تعهد داره ...

منم همین حسو دارم خودش اعتراف میکنه ک من تو گذشته همه کاری کردم اما الان مبخوام زندگی کنم میگه تا تهش رفتم چیزی نیس الان دیگ میخوام زندگی تشکیل بدم

خوب تو چه کردی باهاش

توضوح داد منم سکوت کردم چیزی نگفتم ریختم توی خودم نمیخوام مثل ی زن بی سیاست دعوا راه بندازم ما همو تز قبل دوست داشتیم الان داریم رسمیش میکنیم

منم همین حسو دارم خودش اعتراف میکنه ک من تو گذشته همه کاری کردم اما الان مبخوام زندگی کنم میگه تا ته ...

آره درسته 

وگرنه زن گرفتن برا چیش بود وقتی کلی دختر به رایگان خودشون و در اختیار میذارن 

دیگ چشم و دلش سیر

آره درسته وگرنه زن گرفتن برا چیش بود وقتی کلی دختر به رایگان خودشون و در اختیار میذارن دیگ چشم و دلش ...

خودشم همینو میگ اما واقعا نمیدونم همش میگ رفتار زن مرد رو نگه می‌دارد زنایی ک محبت نمیکنن غر میزنن یا پسرایی ک تو سن کم ازدواج کردن اینطورن

چشماتو باز کن دختر ، ایندتو خراب نکن

چطور چشمامو باز کنم دوسش دارم اونم توجیه داره من حس میکنم دارم قضاوت الکی میکنم من رسما ندیدم ک رفته یاهیانت کرده

خودشم همینو میگ اما واقعا نمیدونم همش میگ رفتار زن مرد رو نگه می‌دارد زنایی ک محبت نمیکنن غر میزنن ی ...

اره با سیاست یطوری باید ارتباطش رو با رفیقای خرابش کمتر و کمتر کنی .

کتاب زنان زیرک رو بخون عالیههههههه ینی. 

قشنگ قلق مردا میاد دستت 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز