2777
2789
عنوان

نباید حسودیم میشد

215 بازدید | 30 پست

بچه ها من حسود نیستم ولی دلم خواست 

من با یکی سه ساله دوستم ولی خانواده ام راضی نمیشن ازدواج کنیم نامزدم (از کلمه دوست پسر خوشم نمیاد) یه دوستی داره بچه ست تقریبا ۲۰ ۲۱ دختره هم دبیرستانیه تقریبا ۱۷ سالشه با هم دوست بودن چند روز دیگه نامزدی شونه تو تالار 

عقد نه ها نامزدی ولی تالار گرفتن 

چون پسره تک فرزنده و باباش وضعش خوبه 

ولی دختره وضعش خیلی معمولیه توهین نمی کنما ولی باباش اعتماد داره قبلا مواد می فروخت و... خدا بده شانس 

واقعا همه چی زیباییه چون دختره خوشگله 

من اصلا دلم چنین چیزی نمی‌خواد فقط دلم میخواد با پارتنرم نامزدی کنم حتی به ساده ترین شکل ممکن ولی بهش برسم 

خدا فقط خدای بقیه ست برا من هیچ موقع هیچی درست نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالشه؟ اگه عاشقت بود مامانش میوفتاد به پای بابات و راضیشون مسکردن 

عاشقت نیس عزیزم دوست پسرت

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

چقدر باید بدبخت باشی که ۱۷ سالگی شوهر کنی

اره دختره بچه ست ولی خانواده پسره خیلی پولدارن چقدر براش طلا و...گرفتن چون پسره تک فرزنده 

ولی شهر ما تو این سن عادیع نامزدی 

خب شاید دلایل خانواده ت منطقیه واسه مخالفت! اگه نیست صحبت کنید باهاشون ، به اون دختر و نانزدش هم فکر نکن ک بخواد حسودیت بشه هرکسی یه تقدیری واسش رقم خورده .

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
حالا من چنین چیزی ببینم میگم اخی دختره چه بدبخته 🫤 واقعا دلت خواست؟؟؟؟

خانواده پسره بهترین چیزا رو برا دختره گرفتن بهترین مراسم چقدر طلا و....

چرا بدبخت باشه؟ درسته بچه ست ولی شانس داره 

اره دختره بچه ست ولی خانواده پسره خیلی پولدارن چقدر براش طلا و...گرفتن چون پسره تک فرزنده ولی شهر ما ...

طلا بخوره تو سرش وقتی نتونسته برای هدفاش تلاش کنه وقتی هیچ شخصیتی از خودش نداره وقتی جای اینکه امسال سال کنکورشه بشینه درس بخونه باید دور نامزد باشه اتفاقا خیلی گناه داره

She is working on a bio...

چند سالشه؟ اگه عاشقت بود مامانش میوفتاد به پای بابات و راضیشون مسکردن عاشقت نیس عزیزم دوست پسرت

سه ساله پام‌ مونده خانواده اش هم اومدن و صحبت کردن ولی بابام راضی نمیشه 

خانواده پسره بهترین چیزا رو برا دختره گرفتن بهترین مراسم چقدر طلا و....چرا بدبخت باشه؟ درسته بچه ست ...

چون نتونسته درس بخونه چون هیچ شخصیتی از خودش نداره چون هیچ استقلالی از خودش نداره چون هیچ درامدی نداره چون هیچ شغلی نداره 

She is working on a bio...

خانواده پسره بهترین چیزا رو برا دختره گرفتن بهترین مراسم چقدر طلا و....چرا بدبخت باشه؟ درسته بچه ست ...

از نظر من هیچ دختری که خونه پدرش رفاه و ازادی داشته باشه و خودش عاقل باشه این سن ازدواج نمیکنه 

بنظر من کسایی که زود ازدواج میکنن تو خانواده یا فقیرن یا محدود

دقیقا من براش دلم میسوزه و میگم گناه داشت

چرا گناه داشته باشه ؟ پسره عاشقشه

تولد ولنتاین نامزدی و.‌‌..بهترین چیزا رو براش گرفته 

خونه پدرش خیلی ساده بود اعتماد و مواد فروشی و‌‌‌...