2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی

619 بازدید | 18 پست

سلام خانومها خوبین.شرایط تخمک اهدایی چجوریه؟و ابن که دارویی که مصرف میشه چقدر طول میکشه مدتش؟بعد مصرف دارو کی میشه اهدا کرد؟وهزینه داروها و غیره رو کی پرداخت مبکنه؟

همه جواب تو خود دکتر ای وی اف می‌کنه مرکز ناباروری بهت میگن

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

قبل از پریودی یه سنو میشی بعد که پریود شدی تموم شد دارو هارو شروع میکنن که دوتا دارو دور ناف بعد یه دارو تزریق باسن بعد گذشت یک هفته یه سنو میشین اگه اوکی بود تخمک ها بازم بعد گذشت ۱۲ روز از دارو ها باز یه سنو میشین که روز عمل تخمک کشی اون روز معلوم میشه دوروز مونده  که داروها همون روز ۱۲ فطع میشه میمونه یه داروی ازاد سازی که یه روز مونده یا یه شب مونده میزنین اونم تزریق به باسن بعد روز عمل ده دقیقه بیهوش میشی بعد نیم ساعت بهشون میای که درد پریودی داری باز دردت مونده به تعداد سایزت تخمکایی که ازت گرفتن در نهایت یه چندرغاز میزارن کف دستت به مبلغ ۲۵ الی ۳۰ تومن اگه انصاف داشته باشن اگه نداشته باشه بهانه میکنن که تخمکات خوب نبود وفلان که در نهایت ۱۵ میدن بهت بعد از عمل یه قرص داری هر ۱۲ ساعت میخوری یه امپولم دور ناف که هر روز یدونه بدای باد نیاوردن شکمت 

همه هزینه ها به عهده کسی که تخمک میخواد یا کسی که دلال این وسط بهتره با دلال کار کنین که خیلی خیلی بهتره با طرفی که تخمک میخواد رو در رو نشین 

ممنون گلم که راهنمایی کردی.مجبورم به پولش احتیاج دارم

عیب نداره عزیزم مشکل دارن همه توی این اوضاع منم ۳ بار اهدا کردم مجبور بودم ولی اگه برگردم نمیکنم راستی هر ۳ ماه یک بار میتونی انجام بدی