2777
2789

شروع کردید به خوندن ؟

استرس ندارید از اوضاع 💔

من هنوز کلاسام شروع نشده شما چی

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

1405؟ 

من هستم 

از طرفی خیلی استرس دارم میخواستم با کلاس های آنلاین تو تلگرام پیش برم که تلگرام دیگه کار نمیکنه 

می‌خوام کتاب بخرم از طرفی میگم پول تو این شرایط خرج نکنم واقعا نمی‌دونم چیکار کنم 

رشتت چیه ؟ 

من تجربیم

دوازدهمی یا پشت؟

استرس نه

توکلم به خداست 

مطمئنم که خون این شهدامون که به ناحق ریخته شد باعث پیروزی میشه✌️

کلاس کجا میری

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

1405؟ من هستم از طرفی خیلی استرس دارم میخواستم با کلاس های آنلاین تو تلگرام پیش برم که تلگرام دیگه ک ...

تجربی ام 

کلاسام به زودی شروع میشه ولی استرس دارم💔

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
کی شروع میکنی ؟

هفتم تیر یا زود تر 

دوازدهمی یا پشت؟استرس نهتوکلم به خداست مطمئنم که خون این شهدامون که به ناحق ریخته شد باعث پیروزی میش ...

تازه دارم دوازدهمی میشم 

امیدم به خداست 

تازه دارم دوازدهمی میشم امیدم به خداست

کجا کلاس میری

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

کجا کلاس میری

کلاسای مدرسه

تا الان کنکوری خوندی ؟

اره ولی خب نهایی هم بودع