2777
2789
عنوان

جوش میزنم😭

79 بازدید | 7 پست

سلام من 18سالمه و تقریبا 4ساله جوش میزنم و هزارتاروش امتحان کردم  خوب نمیشه دکتر رفتم چکاب انجام دادم،مشکلی نداشتم ودوسال هم رفتم دکتر و تقریبا خوب شده بود صورتم ولی بعد ک دکترو ادامه ندادم باز جوش زدم و جای جوش توی صورتم مونده الان هم همچنان جوش میزنم و از طرفی دیگه موهام بشدت کم پشت شده و میریزه،واقعا نمیدونم چیکار کنم خسته شدم دیگه از جوش

تودوران پریود و امتحان ها هم بدتر میشه صورتم و وقتی میخوابم صورتم روی بالشت کشیده میشه و جای جوش ها میمونه،صورتم‌دیگه واقعااا سوراخ‌سوراخ شده تروخدا یه راه حل بدید و اگر تجربه ای دارین لطفاا بگید💔🥹

منم اینطوری بودم روازنه ۸ الی ۱۰ لیوان آب میخوردم 

شب خیلی زود میخوابیدم 

رویی بالشمو تند تند میشستم و عوض میکردم 

از کرم پودر و اینا خیلییی خودداری میکردم 

و واقعا پوستم و چهرم بخاطر این وضعیت گیرایییی بالاییی داره*((: 

مخصوصا زود خوابیدن آدمو خیلی جیگر میکنه😝😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینطوری بودم روازنه ۸ الی ۱۰ لیوان آب میخوردم شب خیلی زود میخوابیدم رویی بالشمو تند تند میشستم و ...

عه واقعا🥲 منم همین کارو میکنم از این به بعد

خوب چی استفاده‌کردی جوشات خوب شد؟

یه محصول خونگی میگم انجام بده امیدوارم  پاسخ بده روی صورتت

نشاسته ذرت رو یک قاشق غذا خوری بریز تو یک ماسخوری یکم هم آب بریز هَم بزن

و بعد یک قابلمه آب کن بزار روی گاغذ آب قابلمه که جوش اومد کاسه ی نشاسته ذرت رو بزار روش و حالت بنماری هَم بزن وقتی که حالت کِرم مانند گرفت سریع بَرش دار

و صبح و شب به صورتت به مدت ۲۰دقیقه بزن و بعد بشور

آب روی آتیش و ضد جوش 🦋🥹🌱❤️✨️

انسان ها رو با معیارهای بدشون بسنجید ببینید آیا با این ویژگی بدشون میتونید کنار بیاید یا سالیان سال تحملش کنید و اگر نه دکمه سیکتیرش رو بزن چه رفیق باشه چه عشق✨️

ممنون عزیزم♥️💋

خواسش میکنم عزیزم✨️🦋

انسان ها رو با معیارهای بدشون بسنجید ببینید آیا با این ویژگی بدشون میتونید کنار بیاید یا سالیان سال تحملش کنید و اگر نه دکمه سیکتیرش رو بزن چه رفیق باشه چه عشق✨️