2777
2789
عنوان

چرا نی نی سایت برام اینقدر عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ملت خوبم پول دارن بازارا شلوغه طلافروشیا شلوغه ملت فقط عادت کردن به چس ناله کردناتفاقا خوبم پولدارن ...

نه خیلیها هم ندارند همه اعضای خونواده دارند کار میکنند که به این خرجهای عادی زندگی برسند وگرنه با این گرونی و حقوق ۱۵ ۲۰ تومنی مردم به برنج و گوشتشونم نمیرسند

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
فقط موقع واریز سهام عدالت و اخرماهها یارانه بیا ببین چهره ی اصلی نی نی سایتیا رو ،همه دربدر سیصد توم ...

دقیقا من آنلاین شاپ دارم واسه مانتو ۴۰۰ تومنی چونه میزنند بعد اینجا میگن مانتو ۳ میلیونی خیلی عادیه مطمئنا اینجا خیلیها آرزوهاشون رو میگن و لاف میزنند

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
ملت خوبم پول دارن بازارا شلوغه طلافروشیا شلوغه ملت فقط عادت کردن به چس ناله کردناتفاقا خوبم پولدارن ...

ولله ما نه مو رنگ میکنیم نه ارایشگاه میرم نه جشن میگیریم تازه در حد فقط غذای عادی بخاطر همین تعجب کردم 

❤️

چیکار به نی نی سایتی ها داری عزیزم اینجا هنوز خیلی ها دو هزاریشون نیفتاده کشور درگیره جنگ اومدن بخاط ...

دوست عزیز شاید شما از نت استفاده زیادی نداشتین ولی بقیه دارن و با قطعی نت زندگیشون لنگه

پس فکر میکنم فقط ما از بی پولای جامعه هستیم. 

خونمون کلش کتاب چیده شده هر گوششو که نگاه کنی چمدونم فیزیک مکانیک سیالات فلسفه. ولی باورت میشه حسابمون سر جمع زیر یه تومن داره؟

توی این کشور نمیدونم چرا (عمدتا) هرچی بیشتر بدونی و بیشتر فرهنگ داشته باشی بی پول تر و بدبخت تری(عمدتااا)

دوست عزیز شاید شما از نت استفاده زیادی نداشتین ولی بقیه دارن و با قطعی نت زندگیشون لنگه

عزیزم الان اکثر کسب کاسب ها خوابیده فقط کارای نتی نیست که همسر خودم پدرم اکثر اطرافیان حتی من می رفتم گواهی نامه بگیرم تعطیل کردن نتونستم امتحان بدم لغو شد دیگه ثبت نام ندارن وضعیت جنگی هست تو زندگی همه اثر گذاشته باید درک فهم داشته باشيم بلخره 

عزیزم الان اکثر کسب کاسب ها خوابیده فقط کارای نتی نیست که همسر خودم پدرم اکثر اطرافیان حتی من می رفت ...

آخه منظورم فقط کسب و کار نیست تو این وضعیت کسایی که خارج از ایرانن نمیتونن با خانواده هاشون ارتباط داشته باشن و نگرانن. من خودم میخواستم حالا که هیچ کاری نمیتونم کنم حداقل از تلگرام آموزش ببینم و فکرمو از این شرایط دور کنم که با قطعی نت نمیشه و حتی قطعی نت جون مردمی که در کلان شهرا هستن هم تهدید میکنه