اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه به مسخره کردنه هستن کسایی که هر اسمی رو مسخره میکنن اگه خودتون از اسمتون راضی هستید کافیه
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
به این فکر کن که بعضیا کبرا صغرا اسمشونه البته نباید مسخره کنن میتونی بگی فرزانه یا کلا عوضش کنی اگه با چیزی حال نمیکنی مجبور نیستی تحملش کنی البته اسمت بد نیست چون خودت گفتی مشکل ساز شده برات میگم
[QUOTE=385527813]بستگی به قصدشون داره البته هرکی شعور داشته باشه نه اگر اشتباهی گفتن یا برای شوخی خودمونی نه مشکل ندا ...[/QUOTمهم نباشه دیگه برات اهمیت بدی بیشتر حرص در میارن