2777
2789
عنوان

چاقی کنکور

359 بازدید | 25 پست

بچه ها من سایزم ۳۸ بود پارسال تیرماه

بخاطر کنکور اینقد درس خوندم تقریبا سایزم شد ۴۸ 

چیکار کنم؟خیلی غصه میخورم 

احتمالا هم باید پشت بمونم

در ضمن نون و برنجم نمیخورم:(

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روزی 12 ساعت هم بخونی 6 ساعتم بخوای  بخوابی 2 ساعتم غذا بازم 4 ساعت داری از اون 4 ساعت 2 ساعت ورزش کن 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

سلام رفقا 

اینا نمرات دوستمه من دانشجوام 

خیلی دختر خوبیه منم خیلی دوستش دارم 

میخوام بدونم ترازش چند میشه اگه اطلاعی دارید کمک کنید چون زمان من اینجوری نبوده 

نمراتشو میگم همه مال همین امسالن 

دینی ۱۷ 

عربی و فارسی ۱۵ 

سلامت ۱۵ 

زیست و شیمی ۱۷ 

زبان ۱۲ 

ریاضی و فیزیک و هویت ۱۵ 

بنظرتون چه ترازی میده 

تراز کنکور تیرش هم ۱۰۵۰۰ شده 

بنظرتون سه تا رشته رو میاره یا نه ؟ 

فیزیو چطور؟

الهی بگردم اشکالی نداره بعد کنکور رژیم میگیری میری باشگاه درست میشه.♥️🫂

من بر عکس توام خیلی لاغر شدم 

بعضیا پرخوری عصبی دارن یعنی استرس داشته باشن چاق میشن 

من ولی استرس داشته باشم اصلا نمیتونم غذا بخورم

منم قبل کنکور 55 کیلو بودم الان اخرین بار 75 تا بودم💔 درسم نخوندم قبول نمیشم امسالم ولی انقد استرس کشیدم و غصه خوردم چاق شدم موهام ریخت هی میگم برم باشگاه ولی هنوز پشت کنکوری ام خلاص نمیشم😭

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

الهی بگردم اشکالی نداره بعد کنکور رژیم میگیری میری باشگاه درست میشه.♥️🫂من بر عکس توام خیلی لاغر شدم ...

عجیبه که لاغر شدی 

موقع درس خوندن چیزی نمیخوری ؟ 

من تا یه ظرف گردو و کشمش پیشم نباشه اصلا نمیتونم بعد چند دیقه بی حال میشم

عجیبه که لاغر شدی موقع درس خوندن چیزی نمیخوری ؟ من تا یه ظرف گردو و کشمش پیشم نباشه اصلا نمیتونم بعد ...

اصلا موقع درس خوندن که اگه چیزی بخورم حواسم پرت میشه

صبحانه اصلا نمیتونستم بخورم فقط ناهار شامم خیلییی کم

اخه اگ لازم باشه امسالم بمونم نمیشه که

تابستون بعد کنکور تا اومدن نتایج یه تایم یه ماه دو ماهه داری این رو دریاب

اگه باز موندی هم سعی کن عادت های غذاییت رو تغییر بدی یا مثلا نیم ساعت در روز رو بزار برو پیاده روی یا یه ورزش کوچیک کن تو خونه

در کل مسئله ای نباشه که خیلی ذهنت رو درگیر کنه بدون قابل حله

با شما مخالفم.