2777
2789
عنوان

رفیق نامرد

118 بازدید | 5 پست

سلام ببخشید ی سوال داشتم ازتون 

من میخام ی سری از رفتارای دوستم با خودم رو براتون بگم اگ ممکنه بگید حق داشتم ارتباطم قطع کنم باهاش یا نه؟؟ 

دوستم دختر دلسوزیه وقتی میخاسیم ازمون بدیم کلی اطلاعات و جزوه اینا ب من داد البته هر وقت سوال درسی داشت چون درسش از من پایین تر بود من تمام کمال براش توضیح میدادم 

تو دانشگاه واسطع شد ک من با ی اقایی ک از رفیقای صمیمی خودش بود برم تو ارتباط احساسی بعد میومد از همون اقا پیش من بد میکف یا وقتای ک زنگش میزدم ک کلا صحبت کنیم چون فکذمیکرد میخام اسم اونو بیارم اصلا جواب ب من نمیداد 

من رابطم با اون اقا بهم خوذد با ی نفر دیگ رفتم تو ارتباط با اون هم بحثمون شد و تمام و اون اقا دومی برای اینکه حرص منو در بیاره( البته همونم از رفیقای نزدیک همین دوستم بود) زنگ رفیقم زده بود و هرچی ک خود رفیقم درباره خودش و روابطش ب اون اقا گفته بود ی جوری چرخونده بود ک من گفتم 

منم ب دوستم حتی با تاریخ و تک تک جاهای ک هممون پیش هم بودیم و این موضوعا رو برا همه گفته گفتک ک بدونه من اصلا چنین حرفی نزدم خودش گفته البته رابطع منو رفیقم کل۳ ماه تابستون بهم خورد 

اون اقا دومی هر وقت دوستم‌تو دانشگاه میدید میومد سمتش سلامعلیک ک البته ب من ربطی نداشت چون قبلش باهام رفیق بودن بعد نزویک تولد پسره ک بود من بهش گفتم اگ اون اومد سمتت محلش نده چون تولدمنو بهم زده و خراب کرده وقتی رفتم سرکلاس اومدم پایین دیدم خوش خرم با بقیه بچه ها نشستن میگن و میخندن منم نرفتم سمتشون 

دوباره بیرون تو حیاط ک نشسته بودیم ت جمع دختر پسرا ی اقا عمدا ب من تیکه انداخت منم جوابش دادم بحثمون بالا گرفت رفیقم روش کرد اونبر یعنی حتی پشت من در نیومد با اینکه مقصر من نبودم چون توهین قومیتی بهم کرد نمیخام بگم چی گفت بعد همون دخترا بهم گفتن تو ک پاشدی رفتی دوستا برگشته ب پسره گفته شما ببخشید این عصبیه در حالی ک من تو همه دعوا پشتش بودم 

و اینکه ما کرد هستیم اون دوستم فارسه با ی پسر کرد دویت شده بود پسره داشت ب دوستاش میگفت میخام برنمش دبوار به زبون کردی اون متوجه نمیشد فک میکرد داره نازش میکشه نمیدونستن منم کردم بعد ک بهش گفتم گفت تو میخای رابژه منو خراب کنی البته بعد چن هفته زابطش تموم شد پسره بهش خیانت کرد 

و اینکه من تولدم دعوتش ک کردم کفت نمیتونم بیام اما تولد بقیه دوستامون با کله رفت 

الان ک دانشگاه تموم شده و خیلی تنهام بعضی وقتا میگم کاش باهاش دوست مونده بودم نظر شما چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.