2777
2789
عنوان

کوزارکس 🐌

856 بازدید | 11 پست

COSAX با اسم علمی و بسته بندی مینیمال توجه خیلیا رو جلب کرده، ولی فقط علمی بودن برای محصول کافیه؟ نه همیشه!

بعضیا هم صرفا ترند شدن چون اسمش "کوزارکسه"

کوزارکس برندیه که می‌تونی بهش اعتماد کنی، مخصوصا اگه پوستت حساسه یا تازه وارد دنیای مراقبت پوستی شدی.

اما برای درمان لک، جوش های هورمونی یا مشکلات عمیق تر بهتره مکملش کنی با برند هایی مثل اوردینری و اسکین سوتیکال و برند های مشابه داروخانه ای اروپایی.

محصولاتش اکثرا مناسب پوست های چرب و مختلط و مستعد جوشه و اگه پوستت خشکه یا مقاوم، احتمالا نا امیدت می‌کنه.

🟢نقاط قوت که نمی‌شه انکار کرد :

1_ ترکیبات ساده ولی مؤثر ؛

هیچ بازی با ترکیبات عجیب یا عطر و رنگ نمی‌کنه و تمرکزش روی مواد پایه ای مثل :

• سالیسیلیک اسید (BHA)

• آلفا هیدروکسی اسید (AHA)

• موسیون حلزون

• نیاسینامید

• سنتلا آسیاتیکا

• هیالورونیک اسید

• پروپولیس

2_ سازگار با پوست حساس ؛

اگه پوستت به هر چیزی واکنش نشون می‌ده، محصولات کوزارکس انتخاب خوبیه

بی بو، بی رنگ، بدون پارابن و الکل که همین باعث می‌شه پوستت کمتر قهر کنه.

3_ پچ های جوش خیلی تأثیر گذار ؛

پچ های کوزارکس جزو معدود پچ هایی ان که واقعا التهاب جوش رو کم می‌کنن، نه این که فقط نقش پوششی داشته باشن.

4_ سرم حلزون یا کرم پروپولیس ؛

عالی برای ترمیم! این دوتا محصولش هم توی ترمیم، هم روی لک های سطحی واقعا مؤثرن یا بهتره بگیم مثل معجزه عمل می‌کنه.

🔴و اما ضعف هایی که خیایا بهت نمی‌گن :

1_ برخی از محصولاتش بیشتر شبیه آبن ؛

مثلا بعضی از سرم ها یا آبرسان هاش انقدر سبک و بی اثرن که انگار فقط یه تونر ملایمن و روی پوست های کم اب و خشک جواب نمی‌دن

2_ غلظت مواد فعال پایینه ؛

نیاسینامید یا آلفا آربوتین رو توی برند های دیگه با دوز مؤثرتر می‌بینی، اما کوزارکس انگار همیشه می‌خواد محتاط باشه، بیشتر در حد رفع تکلیف !

3_ تأثیر آهسته، نه برای آدم های بی حوصله ؛

اگه دنبال نتیجه فوری هستی، این برند با سرعت لاک پشتی جواب می‌ده، پس باید صبر ایوب داشته باشی.

4_ بسته بندی بیش از حد ساده ؛

برای بعضیا مهم نیست، ولی عدم وجود پمپ یا درپوش کاربردی تو بعضی مدل ها کار رو سخت می‌کنه و غیر بهداشتیه

پس این تاپیک رو سیو و لایک کن و قبل از خرید حتما از این نکته ها استفاده کن، راستی اگه تجربه استفاده از این محصول رو داشتی خوشحال می‌شیم باهامون به اشتراک بزاری🌻

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

من خیلی از سرم هاش و دارم و عالیه 👌🏻👌🏻

ممنون که تجربه ات رو در اختیارمون گذاشتی💗

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید تو تایپیک گل عروسی دیدم پیامت رو

چقد بددلی تو

چطور دلت میاد ب دختری ک بختش باز شده بگی گل مزار آوردن برات

نمیترسی اتفاق برا خودت بیفته

بترس کلمات بار معنایی دارن

دل نشکون شاید اون دختره پیش خدا خیلی عزیزه

حالم با هم خورد

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

عزیزم شما که مشاور پوستین

میشه یه آبرسان و ضدآفتاب و شوینده عالی بهم معرفی کنید با یه دورچشم

۱۹ سالمه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
این کاربر افغانیهاصلا معلوم نیس چیه

توی تاپیک ۱۷ میلیون افغانی کل کاربرا فهمیدن شما افغانی هستین

وگرنه من تو گروه روبیکای بچه های نینی سایت احراز هویت شدم 

توی تاپیک ۱۷ میلیون افغانی کل کاربرا فهمیدن شما افغانی هستینوگرنه من تو گروه روبیکای بچه های نینی سا ...

شاخ غول شکستی

تو کدوم دیوانه ای هستی اخه

منم کلی رفیق دارم اینجا میدونن کی ام

تو در حدی نیستی راجع به من اصلا فکر کنی

من نمیدم کاستی جلو درم رو جفت کنی تو 

کل خاندانت رو هم می‌خرم میفروشم

سلام عزیزم پوست سر  رفیقم پوستی میشه جوری که اونقد میخارونظ پوستش کنده میشه حالت خونی میشه

خیلی هم میخاره سرش بنظرتون قارچه؟!

من بهش گفتم قارچه طبق چیزایی که تو اینستا می دیدم پیج های که مشلوره میدادن در مورد مو رو برسی میکنم همیشه یه شامپو ایروکس ضد قارچ گفتم بگیره بنظرتون موثره؟! یا ممکن قارچ نباشت

سلام عزیزم پوست سر رفیقم پوستی میشه جوری که اونقد میخارونظ پوستش کنده میشه حالت خونی میشهخیلی هم می ...

سلام قشنگم 

من اطلاعی ندارم ولی می‌تونه علائم قارچ پوستی باشه

از شامپوی فلوکونازول استفاده کنن اگر نتیجه ای نگرفتن به دکتر مراجعه کنن