2777
2789
عنوان

مادر شوهرم باید بره بیمارستان

317 بازدید | 15 پست

بچه ها مادر شوهرم زیاد با من خوب نیست همیشه از حسادت دایم پشتم به شوهرم بد میگه که منو از چشم شوهرم بندازه ، خانواده منم خیلی احترامش میزانشان اما تاپیک های قبلی گفتم که چطوری عید قطع رابطه کرد 

حالا چیز سنگین بلند کرده کمترش آسیب دیده فردا میخواد شوهرم ببرتش که عمل بشه منم چند روز پیش رفتم طبقه پایین دم در خونش بی محلی کرد دیگه نرفتم الان به نظرتون فردا چیکار کنم ؟شوهرمم اصلا بهم نگفته که برم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نرو وقتی شوهرت نگفته ...کسیو ندارع بالا سرش وایسته

دخترش دوره ، خوب حالا بره و عمل بیاد دستشویی رفتن و اینا رو چیکار کنه؟ ولی بگم ها خیلی منو اذیت کرده این چند سال 

توبخاطر رضای خدا برو...

خواهر همین هفته پیش به خاطر رضای خدا ۲ کیلو گوشت مایه کباب حاضر و آماده براش درست کردم یه تعارف نزد یکبار بیاید ناهار خونم ولی شوهرم رو یواشکی می‌کشه خونش غذا میده

دخترش دوره ، خوب حالا بره و عمل بیاد دستشویی رفتن و اینا رو چیکار کنه؟ ولی بگم ها خیلی منو اذیت کرده ...

اصلا نرو ب نظرم اونم اگه شوهرت گف برو ب زور انجام بده منتش هم بزار سر جفتشون

اصلا نرو ب نظرم اونم اگه شوهرت گف برو ب زور انجام بده منتش هم بزار سر جفتشون

وقتی من بینی عمل کردم مادرم ۱۰روز اومد کمک نداشت دست به هیچی بزنم تا مادرم رفت برگشت گفت من به اندازه خودم غذا گذاشتم شما هم برای خودتون بزارید

خواهر همین هفته پیش به خاطر رضای خدا ۲ کیلو گوشت مایه کباب حاضر و آماده براش درست کردم یه تعارف نزد ...

عجب....من کلا توقعمو ازخانواده شوهر اوردم پایین الان خیلی اعصاب راحتتری دارم..