2777
2789
عنوان

به نظرتون مشاور کنکورش بشم

229 بازدید | 14 پست

دخترخالمه مثل خواهرم میمونه امسال میره ۱۲ ام خاله ام میگه بیا مشاورش بشو هزینه اش هم بگیر، خودم تغذیه میخونم رتبه و ترازم متوسط بود ولی خب تقریبا راهو بلدم و کتابای بازارو میشناسم ، میترسم نتیجه نگیره ، از طرفی هم خودم اینکارو دوست دارم ، نمیدونم جام بودید چیکار میکردید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخواد مشاورش بشی ولی اگه به کمک احتیاج داره در حد توانت کمکش کن

چنلِ تلگرامم https://t.me/+5OR5eiMxLY0yMjg0🌸هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"

من قبول میکردم مشاور نصفه راهه حتی کمتر ۲۰درصد همش بستگی به بچه داره وقتی هم با بچش حرف میزنی یا از اوله اینارو بشین جلو مامانش بگو که کمکاری کنه به ضرر خودشه و دسته تو نیست فقط مسیره بهترو بهش میگی 

تمام وقت،وقتتو نگیرهگاهی اوقات جاهایی رو نیاز به راهنمایی داشت کمکش کن

آره اونکه همیشه هر وقت اشکال داشته باشه برام میفرسته ، یا اگه کاری داشت زنگ میزنه بیشتر مامانش میخواد پیگیر کاراش بشم مثلا هر شب ازش گزارشکار بخوام یا براش برنامه بچینم...

نمیخواد مشاورش بشی ولی اگه به کمک احتیاج داره در حد توانت کمکش کن

اونو که همیشه به همه میکنم ، همینجا هم کسی ازم راهنمایی بخواد براش طومار تایپ میکنم ، از این بابت مشکلی ندارم منتها مامانش بیشتر دنبال کسیه که با دل و جون کار کنه و پیگیرش باشه

من قبول میکردم مشاور نصفه راهه حتی کمتر ۲۰درصد همش بستگی به بچه داره وقتی هم با بچش حرف میزنی یا از ...

یه مشکلی هست اینه که خالم مودیه از یه طرف میگه هرچی قبول شد خوبه از یه طرف دوستاشو با خودش مقایسه میکنه ، از یه طرفم دیگه خودم تو این مسیر بودم مشاور جماعت اکثرا برای دانش آموزی که از مدارس خاصه بیشتر وقت میذاره ، میدونم اگه بره پیش مشاورای شهرمون بهش کم محلی میکنن اینم ناراحت میشه🥲

یه مشکلی هست اینه که خالم مودیه از یه طرف میگه هرچی قبول شد خوبه از یه طرف دوستاشو با خودش مقایسه می ...

دقیقا کمکش کن اگه دوستش داری ولی خب درست حسابی باهاشون حرف بزن هدفشو…‌مشخص کنه جلو خانوادش