2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ويژگي هاي ظاهري افراد دموي

از جمله ويژگي هاي افراد دموي مي توان به سرخ بودن پوست زبان و صورت، داشتن پوست گرم و مرطوب، عرق زياد، وجود دمل و جوش زياد در بدن، بالا بودن سرعت رشد مو، نداشتن مشکل گوارشي، شيرين بودن طعم دهان، عادي بودن ترشحات بيني، داشتن لب هاي کلفت، سنگيني سر و بدن، داشتن احساس خستگي، سنگيني خواب، با هوش، داشتن مداوم وزوز گوش، ناسازگار با محيط هاي گرم، داراي دست و پا اندام درشت، داراي رگ هاي برجسته، حرکات بدني سريع و ناسازگار با خوراکي هاي گرم و شيرين اشاره نمود.

ويژگي هاي رفتاري و فکري افراد دموي مزاج

اين افراد پر انرژي،علاقه مند به ادبيات و موسيقي، داراي استعداد شاعري، مهربان، شجاع، تنوع طلب و بي علاقه به کارهاي تکراري، خوش اخلاق و خوش رو، دورانديش، شوخ طبع، دست و دل باز و داراي ميل جنسي زياد مي باشند.

ويژگي هاي ظاهري افراد صفراوي مزاج

افراد صفراوي مزاج داراي پوست گرم و خشک هستند؛ رنگ پوست، زبان و چشم هايشان زرد است. جوش و آکنه هاي پوستي، خارش و گرمي دست و پا، طاسي يا ريزش مو در سنين جواني، احساس خشکي در بيني، فرورفتگي زير چشم ها، ميل به خوردن خوراکي هاي ترش، يبوست و بواسير به علت خشکي مزاج، احساس بي حالي در حمام، داغي کف پاها و لذت بردن از نسيم سرد در افراد صفراوي مزاج ديده مي شود.

ويژگي هاي رفتاري و فکري افراد صفراوي مزاج

اين افراد داراي پشتکار زياد، مدير و منظم، معتقد به برنامه ريزي در کارها، رُک، کم حوصله، عصباني و پرخاشگر، خشمگين، منفي نگر، پرحرف، علاقه مند به ادبيات و رياضيات، با اراده، عاشق، حساس، آينده نگر، دقيق در تصميم گيري، حاضر جواب، باهوش، علاقه مند به ورزش هاي خشن مثل بوکس، کاراته و...، لجباز، علاقه مند به کشيدن سيگار، ريزبين ( به هر کاري سرک مي کشند ) و داراي ميل جنسي متعادل مي باشند.