2777
2789
عنوان

قانون جذب

413 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها امیدوارم که خوب باشید الان دیدم یه شخصی راجب قانون جذب نوشته بود که من خصوصیات شخصی نوشتم و بهتر از اون سر راهم قرار گرفت

قانون جذب داره میگه تو بیا بگو چی میخوای من در اختیارت میزارم ولی باید دقیق و با جزئیات بگی و روزی نمیدونم چند بار باشه تو کدوم ساعت باشه و....

کارهای مختلف

بعد اگر نتیجه بگیری میگن خب ببین قانون جذب درسته

اگر نتیجه نگیری میگن نه ببین تو فلان جا نرفتی تو حس یا انقدر بار ننوشتی پس تقصیر ما نیست تقصیر توعه

در هر صورت میگن این قانون درسته چه رقم بخوره چه رقم نخوره

حالا یه عده میان میگن نه تو باید هم فکر کنی و بنویسی و تصور کنی و این چیزا هم عمل کنی 

خب ستون منطقیه که عمل کنی و برسی

تو عمل میکنی فکر هم میکنی که به عبارتی انگیزه و امید می‌سازه برات خب اتفاق میوفته دیگه

نظر شما چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قانون جذب❌خرافات و حماقت✅

دقیقا یکسری روانشناس نماها تو فضای مجازی مخصوصا یوتوب و اینستاگرام اینارو رواج دادن وانسان عصر امروز هم راحت طلب شده میخوان راحت و سریع به یه چیزی عالی برسن

درصورتی که قبلا مردم برای یه لقمه نون میدونی چقدر کار میکردن

جواب میده،چون دین هم تقریبا همین رو میگه،دین به ما میگه شکر نعمت کن تا نعمتت زیاد بشه،میگه ناامیدی گناهه،میگه ترس گناهه،میگه جوری دعا کن که انگار همون لحظه خدا دعای تورو اجابت کرده ،میگه به خدا توکل کن و تمام تلاشت رو بکن .

جواب میده،چون دین هم تقریبا همین رو میگه،دین به ما میگه شکر نعمت کن تا نعمتت زیاد بشه،میگه ناامیدی گ ...

من تا اینجا که میگی شکر کنیم و ناامید نباشیم بله قبول دارم 

ولی اینکه شب تا صبح بهت بگم تکرار کن بنویس فکر کن آیا تو اینو قبول داری؟

چیز زیاد جالبی نیست از پروردگار شاکر باش که نعمت هات زیاد بشه وسلام دیگه قانون جذب چیه من هیچ نتیجه ای ازش ندیدم

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

سه سال رفتم تو بحرش ،ببین سلامت روانمو به معنای واقعی از دست دادم

نه تنها به چیزی نرسیدم ،کلا طرز فکرمو از زندگی تغییر داد و تورو از دنیای ادما جدا میکنه و میری توی ذهن.

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..

بلد نیستم استفاده ازشو هیچ وقت نتونستم چیزیو جذب کنم

نظر من اینه که شاید تصور و نوشتن انگیزه و امید آدمو زیاد کنه ولی در اختیارت نمیزاره

از تو حرکت از خدا برکت دیکه