2777
2789
عنوان

دل من رفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 58 پست
عزیزم من به محض اینکه تاپیکت رو خوندم حدس زدم. ناراحت نباش، این روزا هم شیرینی خاص خودشو داره دوستی. ...

مرسی عزیزم.خیلی لطف کردی

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
یعنی الان چیکار میکنه😔

هیچی دارن تقسیمشون میکنن ..لباساشون بهشون میدن ..غصه نخور دو هفته دیگه برمیگرده باز برای کاراش ..‌

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی دارن تقسیمشون میکنن ..لباساشون بهشون میدن ..غصه نخور دو هفته دیگه برمیگرده باز برای کاراش ..‌

کی میزارن زنگ بزنه آخه😔

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
نه 7 بهمن نامزد کردیم.

وای من چی میکشیدم که ۲سال عقد بودیم هروز پیش هم ..۱ سالم دوست ....وقتی رفت خیلی اذیت شدم ..هنوزم سخته برام ۱۰ ماه خدمت شده ولی عادت کردم 

کاش عقد میکردین تو شهر خودتون میوفت حداقل

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
کی میزارن زنگ بزنه آخه😔

زنگ میزنه 

عزیزم غصه نخور سربازی واسه مردا خیلی خوبه بعد تا آخر عمر از نظر خاطره دیگه تامینین همش خاطرات سربازی😂خودتم برو خودتو مشغول کن کلاسی چیزی 

صدایت برایم از عاشق بودنت می گوید نگاهت برایم از محبت و دوست داشتن می گوید اما بودنت گویا بهشت ماست
وای من چی میکشیدم که ۲سال عقد بودیم هروز پیش هم ..۱ سالم دوست ....وقتی رفت خیلی اذیت شدم ..هنوزم سخت ...

ما 4 سال و نیم دوست بودیم.خونوادم با عقد مخالفن.خواهرم تو عقد طلاق گرفت.میترسن.البته نانزدم همشهری خودم نیست.

عزیزم غصه نخور سربازی واسه مردا خیلی خوبه بعد تا آخر عمر از نظر خاطره دیگه تامینین همش خاطرات سربازی ...

دست و دلم ب هیچ کاری نمیره.اصن افتادم رو تخت همش دارم دیوونه میشم

دست و دلم ب هیچ کاری نمیره.اصن افتادم رو تخت همش دارم دیوونه میشم

منم روزای اول مثه توبودم 😢 ولی هروز زنگ میزدم حرف میزدیم باهم 

اونم احتمالا زنگت بزنه ...اونم ماه رمضون بود خیلی سخت بود براش 

منم روزای اول مثه توبودم 😢 ولی هروز زنگ میزدم حرف میزدیم باهم  اونم احتمالا زنگت بزنه ...اونم ...

کاش حداقل میدونسم گردانش اینا کجا میفته زنگ میزدم اونجا.بی خبری خیلی سخته.دعا کن زودتر زنگ بزنه

کاش حداقل میدونسم گردانش اینا کجا میفته زنگ میزدم اونجا.بی خبری خیلی سخته.دعا کن زودتر زنگ بزنه

عزیزم تقسیم کنن خودشون میگن به خانواده هاتون زنگ بزنین ..شماره اسایشگا هم میدن احتمالا ...ارتش یا سپاه؟

عزیزم تقسیم کنن خودشون میگن به خانواده هاتون زنگ بزنین ..شماره اسایشگا هم میدن احتمالا ...ارتش یا سپ ...

نیرو دریایی ارتش