2777
2789
عنوان

دل من رفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 58 پست
سلام من تصور میکنم یار محبوب به سربازی مشرف شدن.. به سلامتی و مبارکی عزیزم. دوران پر از مرخصی رو وا ...

😔😔😔😔

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیرجان

گلم عقدی؟؟؟ 

من که یه تقویم دارم روزاشو خط میزدم ۶۰ روز بیشتر نیس😟

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

ظهر باباش زنگ زد بهم کلی جلو خودمو گرفتم ک گریه نکنم.بعدشم گف پا نشی بری اونجا ملاقاتش😔😔😔

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
گلم عقدی؟؟؟  من که یه تقویم دارم روزاشو خط میزدم ۶۰ روز بیشتر نیس😟

نه 7 بهمن نامزد کردیم.

چرا نری ملاقات واه

نمیدونم.نامزدمم دیشب گف نیا...من چجوری طاقت بیارم

ظهر باباش زنگ زد بهم کلی جلو خودمو گرفتم ک گریه نکنم.بعدشم گف پا نشی بری اونجا ملاقاتش😔😔😔

راست میگه بری هوایی میشه چون اولا خیلی سخته براشون...یکم خدمت کنه میفرستنش مرخصی 

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
😔😔😔😔

عزیزم من به محض اینکه تاپیکت رو خوندم حدس زدم. ناراحت نباش، این روزا هم شیرینی خاص خودشو داره دوستی.

واسه امضات.. الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

من‌ ی سال و سیرجان زندگی کردم اول ازدواجم‌من شوهرم‌بهش میگیم شهر عشق .ایشالله به سلامتی این دوره رو ...

یعنی الان چیکار میکنه😔

ك ميترسه تورو راحت بده از دست...

بارونه با تو ارومه دل دیوونه بگو میمونی پیش من

صدایت برایم از عاشق بودنت می گوید نگاهت برایم از محبت و دوست داشتن می گوید اما بودنت گویا بهشت ماست
چرا نری ملاقات واه

چون تو روحیه شون تاثیر داره ..نباید بریم‌‌..اونجا بهشون سخت میگذره