2777
2789
عنوان

وازلین🪔

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 22 پست
عزیزم برداشت من از تاپیک اینه که وازلین مفید نیستمنم میگم هست طبق مطالعات من. همین!در جواب سوالتون ه ...

من به سه مورد که ابرسانی نمیکنه

و منافذ و بخاطر بافت چربی و روغنیش مسدود میکنه

و خطرناک بودن برای استفاده دور چشم و لب و تاثیر مخربش بر اثر استفاده طولانی مدت اشاره کردم

و هیچ ربطی به حرفی که شما میزنی نداره

چرا اشاره ای به عارضه میلیا نمیکنی

مگه شما آگاهی نداری که وازلین یا پترولیوم از مشتقات نفتیه 

انتظار داری استفاده مداوم از محصول شیمیایی نفتی پوست شما رو بهبود ببخشه؟ 

نهایتا وازلین رو برای کف پام استفاده کنم اما هیچوقت همچین اشتباهی رو روی صورتم پیاده نمی‌کنم اونم وقتی کلی محصول ایمن تر وجود داره، ترجیح میدم روغن طبیعی استفاده کنم تا ژله نفتی

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

من به سه مورد که ابرسانی نمیکنهو منافذ و بخاطر بافت چربی و روغنیش مسدود میکنهو خطرناک بودن برای استف ...

شما مختاری نزنی نظرتون هم محترمه منم نظر خودمو طبق اطلاعاتی که دارم گفتم دعوا نداریم نه❤🤌🏻

ابرسانی و نکردن بستن منافذ که منتفی بالا توصبح دادم وازلین مثل هر اکلسیو دیگه ای مفید و البته بی خطره 

کلا ترکیبات مسدود کننده به مقدار زیاد به بعضی از پوستا نمیسازن ولی فرقی بین وازلین و مثلا سیلیکون وجود نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به سه مورد که ابرسانی نمیکنهو منافذ و بخاطر بافت چربی و روغنیش مسدود میکنهو خطرناک بودن برای استف ...

ترکیب نفتی هم بله هست ولی تا حالا پلی اتیلن گلیکول تو خمیر دندون و شامپو دیدین؟ خیلی رایجه اونم مشتق نفته 

مثال اینجوری زیاده اینکه بگیم چون مشتق نفته پس بده بیشتر کلیشه ست

میلیا زا بودن هم بله حق با شماست تا یه درصدی کمی احتمال داره ولی فک نمیکنم ترکیب ارایشی بهداشتی صدردصد بدون خطر داشته باشیم 

مثلا ترکیبات کمدوژنیک زیااادی با درجه ۲ ۳ داریم که به وفور تو محصولات هستن اگه قراره بود با همشون حتما جوش بزنیم تا حالا جوش متحرک می‌شدیم 

من خودم میلیا زا هستم ولی به مژه هام میزنم به عنوان ریمل طبیعی و مشکلی نداشتم تا حالا 

بازم نظر شما محترم🤌🏻

مرسی ببخشید یه خال گوشتی دارم اندازه عدس بهترین روش برداشتنش چیه؟ درد داره؟ هزینش چنده؟

من متخصص پوست و مو یا جراح پلاستیک نیستم

ولی برات بی حسی تزریق می‌کنن و با لیزر میسوزوننش یا اگه ریشه داشته باشه جراحیش می‌کنن

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

خب از کجا باید بفهمه ریشه داره؟

دکتر عکس میگیره خودش متوجه نوع خال و روش درمانش میشه