2777
2789
عنوان

وازلین🪔

368 بازدید | 22 پست

یه محصول ساده، ارزون،  دم‌دست و بی اثر برای نیاز های پیچیده پوست.

اگه فکر میکنی وازلین یه ناجی همه کاره برای پوست، مژه، لب و... احتمالا داری تاوان این سادگی رو میدی!

📍چرا وازلین بیشتر مشکل سازه تا مفید؟

1_ فقط قفل می‌کنه و اثر آبرسانی نداره؛

وازلین به شخصه هیچ چیز اضافه ای رو به پوست شما نمی‌ده، بلکه فقط روی پوست یه سطح چربی می‌سازه و اگه پوست شما از قبل خشک باشه، وازلین اون خشکی رو قفل می‌کنه، نه رطوبت رو!

2_ منافذ و مسدود و باعث بروز جوش می‌شه؛

اگه پوستت چرب یا مختلطه، استفاده پی در پی و مداوم از وازلین می‌تونه باعث بسته شدن منافذ و ایجاد جوش های سر سیاه و زیرپوستی بشه.

3_ گزینه خطرناک برای لب و پلک؛

استفاده بلند مدت روی نواحی نازک مثل دور چشم یا لب، ممکنه باعث تیرگی، التهاب و میلیا (کیست و برآمدگی کوچک مانند جوش) بشه

4_ ترکیب خیر فعال + محافظت صفر؛

نه خاصیت ضد باکتری و نه خاصیت التیام بخش و نه ضد التهابه!

❓پس چرا باید پایه ثابت روتین پوستیمون باشه؟ چون ارزونه؟

پس این تاپیک رو سیو و لایک کن و قبل از خرید حتما از این نکته ها استفاده کن، راستی اگه تجربه استفاده از این محصول رو داشتی خوشحال می‌شیم باهامون به اشتراک بزاری🌻

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

عزیزم میشه درباره تکنسین داروخونه بودن توضیح بدی؟ کلا همه چیش

خصوصی درخواست بده برات کامل توضیح میدم، که کاربرا توی تاپیک حواسشون پرت نشه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اطراف ناخن که خیلی پوسته پوسته میشه پیشنهادی دارید؟؟

پوسته شدن اطراف ناخن اکثرا یا بخاطر جویدن و اشتباه کوتاه کردن ناخن یا کمبود ویتامین ها و خشکی پوسته

که برای درمانش می‌تونید مرطوب نگهش دارین یا مانیکور انجام بدید 

ی ریپ لطفاً

بفرمایید

پوسته شدن اطراف ناخن اکثرا یا بخاطر جویدن و اشتباه کوتاه کردن ناخن یا کمبود ویتامین ها و خشکی پوستهک ...

عزیزم خب از چه مرطوب کننده ای استفاده کنم با کیفیت باشه ؟؟

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
عزیزم خب از چه مرطوب کننده ای استفاده کنم با کیفیت باشه ؟؟

به پوست و توقعی که شما از مرطوب کننده داری بستگی داره

اما فعلا SERAVE و LANEIGE

ولی اطلاعاتتون ناقصه 

حتی پزشکای پوست خارجی شنیدم که تکنیک slugging یا پوشوندن صورت با وازلین خیلیم مفیده 

به عنوان یه لایه oclusive یا پوشاننده قوی عمل میکنه و نمیذاره رطوبت از پوست فرار کنه 

فقططط در یه صورت باعث جوش میشه اگه پوست آلوده باشه

چون آلودگی تو منافذ حبس و باعث جوش میشه 

به پوست و توقعی که شما از مرطوب کننده داری بستگی دارهاما فعلا SERAVE و LANEIGE

من خودم همیشه کلا از محصولات خارجی استفاده میکنم برای پوست  چه آبرسان چون مرطوب کننده  وضدافتاب حتی مرطوب کننده سراوی هم دارم،  ولی برای ناخن چیزی پیدا نکردم که خوب باشه ؟فقط سوالم این بود محصولی هست که فقط  برای ناخن باشه ؟که  مرطوب کنندگی داشته باشه و خشکی اطراف ناخن  از ببین ببره چه مارکی هست که مخصوص ناخن باشه بخرم ؟

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
ولی اطلاعاتتون ناقصه حتی پزشکای پوست خارجی شنیدم که تکنیک slugging یا پوشوندن صورت با وازلین خیلیم م ...

منم چیزی غیر از این نگفتم و توی تاپیک ذکر کردم که فقط قفل کننده است و چیز مجزایی به پوست اضافه نمی‌کنه (علاوه بر این که تاثیر استفاده اش رو در بازه زمانی طولانی مدت رو گفتم)

ولی خب چربی اشباع شده روی سطح پوست و مسدود شدن منافذ باعث چی میشه؟؟؟

من خودم همیشه کلا از محصولات خارجی استفاده میکنم برای پوست چه آبرسان چون مرطوب کننده وضدافتاب حتی ...

هیدرودرم برای این مشکل یه محلول درست کرده

یا از این استفاده کن یا روغن های طبیعی

منم چیزی غیر از این نگفتم و توی تاپیک ذکر کردم که فقط قفل کننده است و چیز مجزایی به پوست اضافه نمی‌ک ...

عزیزم برداشت من از تاپیک اینه که وازلین مفید نیست

منم میگم هست طبق مطالعات من. همین!

در جواب سوالتون هم

قرار نیست وازلین چیزی به پوست اضافه بکنه حتما که بگیم مفیده، کاربرد خودش رو داره: پوشاننده 

و اون محفوظ کردن چربی هم مشکلی ایجاد نمیکنه 

چرا؟ چون مرطوب کننده ها اکثرا سه جز هموکتانت، امولیانت و اکلوسیو رو خودشون دارن پس مرطوب کننده هم نزنیم؟!

نه عزیزم پوست با وجود ترکیبات اکلسیو هم همچنان یه روزنه هایی داره برای نفس کشیدن

ترکیباتی مثل سلیکون های محلول در اب/چربی، پارافین،همین پترولیوم جلی یا وازلین، کره ها مثل شی باتر .. تو همه مرطوب کننده ها، ضد افتاب ها و .. هستن دیگه