2821
2789
عنوان

لعنت به من

384 بازدید | 21 پست

لعنت بهم،خاک تو سرم،تنها راه نحاتم از این بدبختیام درس خوندنه،اونم نمیتونم،هرچی میخونم نمرم کمتر میشه ،لیاقت خانوادم یه دختر خوب بود..نه من که ختی نمیتونم درست درس بخونم،همش یه مرگیمه،همش در  عصبی دارم،همش یه مرض روانی جدید به کلکسیون مریضیام اضافه میشه

همه دوستام معدلاشون بالا۱۹،من به زور شدم۱۸.۴۳،ریاضیم شده۱۳...منی که همیشه ریاضیم بالا۱۸بود..‌‌‌‌‌‌بابام سکته میکنه بفهمه ریاضیم اینجوری شده...خاک تو سرم،فقط بلدم یواشکی قرص بخورم،تازه اونم کل کادر مدرسه به خاطر قرص خوردن مسخرم کنن،تحقیرم کنن...فقط بلدم سر جلسه یحوری استرس بگیرم که برگه رو از زیر دستم بکشن به زور بگن برو از سر جلسه تو حالت بده...

فقط بلدم کاری کنم که هروقت مامانم اومد مدرسع بهش بگن حال دخترت بده...یکاری کن براش...

فقط بلدم همه رو شرمنده کنم

ای کاش میمیردم....واسه دوستام خوشحالم که نمرشون عالیه،واسه خودم ناراحت...

خاک تو سرم،من قرار بود اجی کوچیکمو نحات بدم...یکی نیست خودمو نحات بده...

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

ما هم بگیم یا کافیه 

کار آنلاین نیاز داری ، با روزی جند ساعت وقت گذاشتن یک میلیون پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار بگیر ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین ، کد معرف 325y68m

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا نمیدونم چرا اینجوریم،ای کاش یه روش بلد بودم خودکشی کنم،انا فک کنن مرگ طبیعیه،نفهمن خودکشیه

جایی که موشک زدن برو 

حداقل شهید حساب بشی 

خانواده ت هم سهمیه دار

کار آنلاین نیاز داری ، با روزی جند ساعت وقت گذاشتن یک میلیون پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار بگیر ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین ، کد معرف 325y68m

استرس نداشته باش 

توجلسه به خودت بگو الان وقت استرس نیست

خودت باید به خودت دل وقوت بدی 

۲داره خودتو 

۱.تلاشتو بکنی و استرسو خودت بزاری کنار وبگی تلاشموکردم 

اگه سوالا خلاف اون چیزی که خوندم نیومده این مقصرش من نیستم 

۲.از عمد خودتو به بیخیالی بزنی بگی خب که چی مرگ نیس که میرم یه امتحانه میدم هرچی بلدمو مینویسم وتمام 

فقط به خودت دل وجرات و بیخیالی بده 

من اینجوری بودم 

استرس نداشته باش توجلسه به خودت بگو الان وقت استرس نیستخودت باید به خودت دل وقوت بدی ۲داره خودتو ۱.ت ...

انقد از این کارا کردم،بخدا فقژ کافیه یه ثانیه منو سر حلسه امتحان ببینی،دیت و پام میلرزه معدم نابود شده رنگم پریده لبام سفیددد،یه وضعیه بخدا،هر کاریم بکنم نمیتونم

انقد از این کارا کردم،بخدا فقژ کافیه یه ثانیه منو سر حلسه امتحان ببینی،دیت و پام میلرزه معدم نابود ش ...

چون از امتحان یه غول ساختی

مثلا ماکه معلم شدیم چه گلی زدیم سرخانوادمون 

بخدا ارزش یه لحظه استرسو نداره 

همیشه به خودم میگم ای کاش زمان برگرده عقب به خودم بگم اینقدخرخونی نکن برو دنبال هنرو طراحی 

همه چیز دست خودته بیخود توجیه نکن که اینارو انجام دادم نشده 

یکم به خودت بیا جسورباش خودتو به بیچارگی نزن 

چون از امتحان یه غول ساختیمثلا ماکه معلم شدیم چه گلی زدیم سرخانوادمون بخدا ارزش یه لحظه استرسو نداره ...

آره...ولی معلمی شغل خیب باحالیه،من عاشقشم،عاشق اینم شغلم با بچه ها در ارتباط باشه،بچها پاکن،معصومن،حقه و کلک و نقشه ندارن...

اوهوم

آره...ولی معلمی شغل خیب باحالیه،من عاشقشم،عاشق اینم شغلم با بچه ها در ارتباط باشه،بچها پاکن،معصومن،ح ...

عزیزم من یه دوستی داشتم سراولین جلسه کنکور حالش بدشد آمبولانس بردش نتونست بده 

۵سال همین‌جوری بخاطراسترس عقب موندو اخرش نتونست به هدفش برسه 

توگفتی معدلت ۱۸وخورده ایه اینکه خیلی عالیه 

چرا دستاورداتو کوچیک میشماری 

ببین نقطه ضعفت کجاست رواون کارکن 

عزیزم من یه دوستی داشتم سراولین جلسه کنکور حالش بدشد آمبولانس بردش نتونست بده ۵سال همین‌جوری بخاطراس ...

ممنم استرسم خیلی شدیده،خیلی اذیتم میکنن واسه همین استرسم،هی ناظم مدرسه مسخرم میکنه برا همین چیزا و قرص خوردنام...

استرس واقعا مزخرف و رو مخه

من قبلا نمره زیر ۱۹نداشتممم امسال معدلم رو ۱۸گیر کرده 

زیاد هم فرق نداره با۱۹

مشکل تو نداری خانواده ت دارن که انقدر کمال گرا هستن و اسیب زدن به کودک که یه بچه مدرسه ای همچین استرسی تجربه کنه و قرص بخوره و.. 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻