دانشجوپرستار مدیر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 عنوان کنکوریا 🔥🔥🙆♂️🥲☹ | مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست در چه وضعین ؟ خدا قوت 🌸🤍 ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅ 1404/03/30 | 15:00 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاوس عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 5093 سلام بستگی داره / یک سال کافیه برای دندون البته / حداقل نیازه ۶ ماهی با فیلم پیش برید 🤝✅ اسی از نیمه ی شهریور تا آخر آذر یا دی فیلم ببینم اوکیه؟و میتونم قبول بشم امسال؟پایم صفر نیست ولی ضعیفه خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️
گیلاس_قرمز_کارما عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 500 سلام گلم بهترین منابع تست که شبیع کنکور باشه واسه انسانی میشه بگیجامعه شناسی مهروماه دارم و خیلی سبز همه کتابا مهروماه جامع و خیلی سبز تک پایه گرفتم هدفمم فرهنگیانه ورودی یازدهمم
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 اسی از نیمه ی شهریور تا آخر آذر یا دی فیلم ببینم اوکیه؟و میتونم قبول بشم امسال؟پایم صفر نیست ولی ضعی ... اوکیه امید به خدا 🌸✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
هاوس عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 5093 اوکیه امید به خدا 🌸✅ ممنونم عزیزم❤️ خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 جواب منو ندادی فقط لایک میکنی بفرمایید 🌸 ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
گیلاس_قرمز_کارما عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 500 بفرمایید 🌸 بهترین منابع تست که شبیع کنکور باشه واسه انسانی میشه بگیجامعه شناسی مهروماه دارم و خیلی سبز همه کتابا مهروماه جامع و خیلی سبز تک پایه گرفتم هدفمم فرهنگیانه ورودی یازدهمم
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 بهترین منابع تست که شبیع کنکور باشه واسه انسانی میشه بگیجامعه شناسی مهروماه دارم و خیلی سبز همه کتاب ... گفتم که عزیزم ، انسانی اطلاعی ندارم 👌✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
sqezwd222 عضویت: 1404/05/21 تعداد پست: 925 سلام بچه هایی که انتخاب رشته باسوابق کردید سایت هرکاری میکنیم معدل همش صفر وارد میکنه ممنون میشم بگین 🙏🙏💐😢 بلاخره پس از خیلی مدت برف اومد🌨:)
دلـــdelـــآرام عضویت: 1404/06/09 تعداد پست: 1045 نمیدونم چجوری شروع کنم برنامه دارم ولی ساعت مطالعه ام ۶ ساعتها چیکار کنم راهکار بدین
0a عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 7593 توی ۸ ماه میشه دندون قبول شد؟با پایه ی ضعیف؟و باید چیکار کرد براش و ساعت مطالعه چقدر باشه؟و از کی ازمون بژنه؟ خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 نمیدونم چجوری شروع کنم برنامه دارم ولی ساعت مطالعه ام ۶ ساعتها چیکار کنم راهکار بدین سلاماگه شروع نکنید ، زمستان سختی در انتظارتان خواهد بود ..بهتره هر روز با کتابی که علاقه دارین استارت بزنید تا انگیزه خوبی پیداکنید 🌸✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 توی ۸ ماه میشه دندون قبول شد؟با پایه ی ضعیف؟و باید چیکار کرد براش و ساعت مطالعه چقدر باشه؟و از کی از ... سلامبسیار سخت هست خصوصا اینکه پایتون ضعیفه / حالا چرا ۸ ماه ؟ .ساعت مطالعه حداقل ۷ به بالا میخواد / حداقل ۱۵۰ تست در روز کار کنید 🌸✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
0a عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 7593 سلامبسیار سخت هست خصوصا اینکه پایتون ضعیفه / حالا چرا ۸ ماه ؟ .ساعت مطالعه حداقل ۷ به بالا میخواد / ... چشمچون عزیزم از الان شروع کردم و تا اردیبهشت فرصت دارم بعدش که دیگه خرداده و تیر خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️
دانشجوپرستار مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1521 چشمچون عزیزم از الان شروع کردم و تا اردیبهشت فرصت دارم بعدش که دیگه خرداده و تیر خواهش میکنم دوس داشتین میتونم مشاور بهتون معرفی کنم تو مسیر کمکتون کنه 🌸✅ ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅