2777
2789
عنوان

کنکوریا 🔥🔥🙆‍♂️🥲☹

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست
کسی که بیست سال پیش تجربی خونده و دانشگاه آزاد کشاورزی لیسانس گرفته الان بخواد کنکور بده باید ترمیم ...

سلام 

بله باید ترمیم بزنن 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

صفر.بعد اصلا نمیدونم چطوری باید بخونم مثلا امروز شیمی ۲ ،فردا فیزیک ۱ ،ترتیب خوندن پایه هارو منظورمه ...

آهان 

بهتره برنامه شامل چند کتاب و متنوع باشه / مثلا زیست شیمی و ریاضی یک روز / روز دیگه زیست فیزیک و شیمی / هر کتاب رو در طول روز بیشتر از ۲ و نیم ساعت مطالعه نکنید / روتین شبانه داشته باشین / آزمون ، تست و مرور هم یادتون نره 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلاماین تصمیم مربوط به خودشونه که بمونه یا بره/ ولی به طور کلی با این رتبه نهایت پیرا پزشکی های آزاد ...

دخترمه تصمیم داره بمونه پشت چون دندان،پزشکی و دارو فیزیو اولویتهاش هستن.درکل منظورم این بود امسال الکی این رشته هارو بزنه؟میترسم یه موقع کد رشته ای رو اشتباه بزنیم ک چیزی که نمیخواد قبول بشه من از خطای دید میترسم

دخترمه تصمیم داره بمونه پشت چون دندان،پزشکی و دارو فیزیو اولویتهاش هستن.درکل منظورم این بود امسال ال ...

انتظار قبولی نداشته باشن / اگه میخوان پشت بمونن همون انتخاب رشته نکنن بهتره 🌸✅

یه مشاوری گفت جاهای دور بزن شهریه پرداز شاید قبول شدی گفت شاید ظرفیت داشت

شاید ... 🌸✅

شما برنامه هم میدید هزینش چقدره؟

ما یه تیم هستیم / چند سالی هست فعالیت می‌کنیم/ بله برنامه هم میدیم 🌸✅

شما جای دخترم بودید چه میکردید برای امسال بیخیال انتخاب رشته میشدید؟چون دانشتون در این مورد بیشتره م ...

من تمام جوانب رو می‌سنجندم و حتما خودم مستقیم با مشاور صحبت می‌کردم تا بتونم منطقی ترین تصمیم رو بگیرم 👌✅

سلام رشته انسانیه 60 هزار منطقه 3 بنظرتون پیام نور شهر خودمون قبول میشه یا با سوابق انتخاب رشته کنه؟ ...

سلام متاسفانه اطلاعی ندارم 🌸✅

سلام اسی

اسی توی چند ماه میشه پایه رو قوی کرد و دندون قبول شد؟

وکسی که بلد نیست کتابارو و باید فیلم ببینه برای سه درس تخصصی بجز زیست باید تا کی حداکثر فیلم ببینه؟

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

سلام اسیاسی توی چند ماه میشه پایه رو قوی کرد و دندون قبول شد؟وکسی که بلد نیست کتابارو و باید فیلم بب ...

سلام 

بستگی داره / یک سال کافیه برای دندون البته / حداقل نیازه ۶ ماهی با فیلم پیش برید 🤝✅