2777
2789
عنوان

کنکوریا 🔥🔥🙆‍♂️🥲☹

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست
سلام با رتبه ۸۰۰۰ منطقه ۲ شانس قبولی چه رشته هایی رو دارم

سلام 

اندک شانسی برای پزشکی تعهدی

/ پرستاری / پیرا ها / گفتار/ شنوایی / رادیو / و ... دارید 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برای انتخاب رشته حتما باید برم کافینتی؟

برای وارد کردن کد رشته های نهایی بهتره اونجا برید 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

دارم میمیرم از استرس

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️دانشجوی مترجمی📚🤍 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

برای وارد کردن کد رشته های نهایی بهتره اونجا برید 🌸✅

ممنون 

یعنی اینکه از قبل ۱۵۰ تا رو انتخاب کنم بنویسم روی کاغذ بعدش ببرم کافینتی نهایی کنه؟

توی خونه با گوشی نمیشه ؟

اول‍‌ی‍‌ن آرزوی‍‌ی ک‍‌ح ازش م‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌ر ش‍‌دم ب‍‌زرگ ش‍‌دن ب‍‌ود🖤
میشه خدابگاه ملکی رو توضیح بدی دارم کم کم دیونه میشم

خوابگاه های ملکی همان املاکی هستند که توسط دانشگاه ها یا افراد و نهادهای حقوقی مدیریت می شوند. دانشجویان در این خوابگاه ها، بسته به امکانات در اتاق های مشترک یا خصوصی سکونت دارند و قراردادهای اجاره معمولاً برای مدت طولانی تری منعقد می شوند 🌸✅

با رتبه 23 هزار و 16 هزار منطقه 3 چه رشته هایی میشه قبول شد منطقه3 تجربی

سلام 

باتوجه به قبولی های سال قبل رتبه ۲۳ پیرا های شهرای دور و تیپ ۳ و دانشگاهای آزاد 

رتبه ۱۶ به نسبت ۲۳ شانس قبولی در نوع دانشگاه بهتری داره 🌸✅

سلام با رتبه ۱۵ هزار منطقه ۳ شانس چه رشته هایی دارم؟

به طور کلی پیرا های تیپ ۳ و شهرای دور و دانشگاهای آزاد شانس قبولی دارین 🌸✅

ممنون یعنی اینکه از قبل ۱۵۰ تا رو انتخاب کنم بنویسم روی کاغذ بعدش ببرم کافینتی نهایی کنه؟توی خونه با ...

بله درسته / کد رشته هارو هم در بیارین که کارتون راحت تر بشه / کافی‌نت راحتره 👌✅

سلام وقتتون بخیر، با رتبه 12600 منطقه 1 آیا شانس قبولی پرستاری روزانه رو دارم؟ بقیه پیراپزشکی های روزانه چی؟ 

پرستاری آزاد و شهریه پرداز و... رو صد درصد میارم یا احتمالش کمه؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

خیلی نگرانم

سلام وقتتون بخیر، با رتبه 12600 منطقه 1 آیا شانس قبولی پرستاری روزانه رو دارم؟ بقیه پیراپزشکی های رو ...

سلام وقت بخیر 

بله شانس قبولی روزانه دارید / البته در دانشگاهی تیپ۳ و شهرای دور شانس قبولی دارید 🌸✅