2777
2789
عنوان

کنکوریا 🔥🔥🙆‍♂️🥲☹

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست

سلام به نظر شما ممکنه سقف تراز سوابق واسه ما متفاوت با فرهنگیان باشه که دیروز اومد؟ترازایی که دیروز اومده بود از تخمین سیب ترش دقیقا چهارصدتا کمتر بودن!!

میگم ممکنه ترازدهی واسه اونا یکم متفاوت با ما بوده باشه🥲البته بعید میدونم ولی نظر شما چیه؟

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ی سوال دارم مثلا کسی نهاییش ۲۰ باشه امسال تراز ۱۲۰۰۰ بده برای سال دیگه اگه دوباره نهایی نده چ ترازی ...

سلام 

به طوری کلی هر سال اندکی تفاوت هست 👌✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

آزمون ماز بهتره یا قلمچی؟سر کلاس کنکور چیکار کنم که بتونم تمرکز کنم روی تدریس؟ بعضی وقتا بین کلاس حو ...

دورد / به طور کلی آزمون قلم چی یه ویژگی های خوب داره و ماز هم ویژگی های دیگه / باید ببینید کدومشون باعث پیشرفت شما میشه! 

حواس پرتی طبیعیه ، بهتره روزی نیم ساعت یک ساعت مدیتیشن انجام بدین یا کاغذی بزارین کنار دستتون هر وقت حواستون پرت شد نقاشی کنید 👌✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

مثلا چقدر ؟ ممکنه ۱۲۰۰۰ بشه ۱۱۰۰۰ یا بیشتر و کمتر ؟ چقدر ضرر میکنم تقریبا

در حد ۲۰۰ ۳۰۰ تا 👌✅

گلم میشه هر چی در مورد روش مطالعه زیست بلدی بهم بگی ؟

به طور کلی / هر روز تست و مطالعه / آزمون هر هفته / مرور هر روز 👌✅

بنظرتون برای کند خوانی باید چیکار کرد؟

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
بنظرتون برای کند خوانی باید چیکار کرد؟

درود 

سعی کنید روزنامه خوانی رو تمرین کنید / فکرتون رو کنترل کنید/ به مفهوم جمله و متن برسین و تمرکز روی کل باشه نه جز / هی به عقب برنگردین/ زمان تعیین کنید و .. 👌✅

بستگی به هدفتون نداره 👌✅

عزیزم برای اوردن دندون و فیزیو حالا هر شهری مهم نیست تراز و معدل باید چطوری باشه؟

و اینکه اگ ینفر صفر باشه بعد ۱ سال میتونه قبول شه؟

شنیدم سوالات کنکور با تستا و آزمونایی ک میزنیم چند پله بالاتره اینم درسته؟

عزیزم دخترم تراز کنکورش۶۵۰۰

تراز نهایی ۸۸۰۰  دوست داره پیراپزشکی مثل رادیولوژی بره یا کاردرمانی  میتونه امیدوار باشه 

گفتن شهریه پرداز راه دور ممکنه بیاره به نظرتون امیدوار باشم 

راه دور هم باشه مشکلی نیس 

ممنون میشم شهریه پرداز رو برام بگید وچقد هس شهریه اش