2777
2789
عنوان

کنکوریا 🔥🔥🙆‍♂️🥲☹

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست

به نظرتون رشته داروسازی بهتره یا فیزیو؟ 

بیشتر از نظر درآمدی و بازار کار منظورمه 

کدومش چالش هاش بیشتره، کدوم متوسط درآمدش بیشتره، کدوم سخت تر و دیرتر به نتیجه میرسه 

از نظر داروخونه زدن یا کلینیک فیزیو زدن مشکلی وجود نداره 

ممنون میشم اگه توضیح کامل بدین 

𝑩𝒖𝒕𝒕𝒆𝒓𝒇𝒍𝒊𝒆𝒔 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒕𝒐𝒎𝒂𝒄𝒉

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

امسال میرم دهممن هنوز نمیدونم برم انسانی یا هنر 😞 نمره هام به تجربی و ریاضی نمیخوره چیکار کنم به نظ ...

اینکه بخوای یه مسیر رو برید باید از چند منظور بررسی کنید / یک علاقه که تقریبا مهمترینه/ دو آینده رشته /سه سختی درس ها و کنکور/ چهار استعداد و ...✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

به نظرتون رشته داروسازی بهتره یا فیزیو؟ بیشتر از نظر درآمدی و بازار کار منظورمه کدومش چالش هاش بیشتر ...

سلام / از نظر سختی رشته قطعا دارو / از نظر درآمد بستگی داره به خودتون ولی به طور کلی دارو میتونه بیشتر باشه / سختی کار بازم بستگی به نوع کار داره و دارو چون شیفت شب داره و اینا میتونه سخت تر باشه / در کل فیزیو تراپی رشته ای آینده دار و توانمندی است / دارو سازی هم جز سه رشته تاپ از نظر درآمد است / در هر دو رشته میتونین کلینیک و داروخانه بزنید 👌✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

به نظرتون رشته داروسازی بهتره یا فیزیو؟ بیشتر از نظر درآمدی و بازار کار منظورمه کدومش چالش هاش بیشتر ...

سلام / از نظر سختی رشته قطعا دارو / از نظر درآمد بستگی داره به خودتون ولی به طور کلی دارو میتونه بیشتر باشه / سختی کار بازم بستگی به نوع کار داره و دارو چون شیفت شب داره و اینا میتونه سخت تر باشه / در کل فیزیو تراپی رشته ای آینده دار و توانمندی است / دارو سازی هم جز سه رشته تاپ از نظر درآمد است / در هر دو رشته میتونین کلینیک و داروخانه بزنید 👌✅

تراز کنکور ۷۰۰۰زیست و فیزیک ۱۹ شیمی ۱۹.۲۵ ریاضی ۱۷.۲۵ فارسی ۱۸.۷۵ دینی و عربی۱۹.۵ زبان ۱۸.۲۵ هویت۱۶ ...

باتوجه به تراز و نمرات به طور کلی شانس قبولی در رشته های پرستاری شهرای دور و منطقه ۲ / و  پیرا دارید 🌸✅

سلام 

راستش من دارم ميرم دهم و ميخوام برم تجربي

به نظرتون براي كسي كه عاشق علوم و بزشكيه و نمره علومش 19 شده اما از فيزيك خوشش نمياد مناسبه؟ رياضيم 17عه و كلا حفظيات و محاسباتم بد نيست.

و اينكه براي كنكور بايد از دهم بخونم؟ كتاب هاي درسي رو بخونم كافيه؟ 

ممنون ميشم راهنماييم كنين

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                

سلام راستش من دارم ميرم دهم و ميخوام برم تجربيبه نظرتون براي كسي كه عاشق علوم و بزشكيه و نمره علومش ...

سلام و درود / یه کانال داریم برا اینکه به جواب برسین میتونم اونجا ادتون کنم 🌸✅

سلام و درود / یه کانال داریم برا اینکه به جواب برسین میتونم اونجا ادتون کنم 🌸✅

ممكنه شده خيلي مختصر كه وقتتونم نگيره زياد ولي همين جا بگيد؟

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                

سلام اسی

من ورودی دوازدهمم

میخوام غیرحضوری بخونم 

بنظرت مدرسه بزرگسال در قبال پول قبول میکنه غیر حضوری برم؟یه سریا گفتن باید بالای ۱۸ باشی فک نکنم از این لحاظ مشکلی باشه چون ۱۵مهر۱۸ سالم میشه

کسی بوده ک اینکارو کرده باشه؟بنظرت میشه؟

چون تصمیمم قطعیه ک غیرحضوری بخونم غیردولتی هم باید ۲۰میلیون ب بالا بدیم تا بزارن غیرحضوری بریم دور اونو ب کل خط کشیدم

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳