2777
2789
عنوان

کنکوریا 🔥🔥🙆‍♂️🥲☹

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورودی دوازدهمم پایم صفره بنظرتون از الان شروع کنم بخونم میتونم دندون کرمانشاه قبول شم؟

خیلی سخته با پایه صفر البته بستگی به توانایی هات داره‌

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

منظورم اینه تا حالا کنکوری نخوندم،ب نظرت میشه؟

گفتم که خیلی سخته نمیگم نمیشه ولی ممکنه دو سال نیاز باشه ممکنه هم همون یسال

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

سوالی داری بپرس اگر میخوای رقابتی بخونی بدون که قطعا قطعا 2 روز بیشتر ادامه نمیدی

سوالم اینه من دانشجو روانشناسی هستم 

سال ۴۰۳ رتبه ۷ هزار شدم الان بخونم رتبه هزار میشم چون خیلی رشته و شهرش برام اهمیت داره 

اگه امکان پذیره انصراف بدم اگه احتمالش کمه بخونم در کنار دانشگاه 

با تراز ۹۴۰۰ کنکور و نهایی ۱۸.۳۰ منطقه یک داروسازی یا فیزیو میده

ترازتون لب مرزه / شانس کمی دارید 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

ورودی دوازدهمم پایم صفره بنظرتون از الان شروع کنم بخونم میتونم دندون کرمانشاه قبول شم؟

درود ؛ دروغ چرا ؟ با پایه صفر خیلییی سخته 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

منظورم اینه تا حالا کنکوری نخوندممشاور بگیرم ‌ و اگ معدل نهاییام خوب شه چی؟

آهان الان متوجه شدم / نشد نداره ؛ با یه پشتکار خوب کار در میاد 👌🌸

به طور کلی برا دارو تراز نزدیک ۱۰ هزار به بالا میخاد / دانشگاه های شمال کشور اکثرا تیپ ۲ هستن کمی تر ...

سلام مجدد. من یه سوال دیگه داشتم. کسی که امسال دوازدهمی بوده و از کنکور و پایه یازدهمش راضیه. میتونه واسه کنکور 405 فقط نهایی دوازدهمو ترمیم کنه؟  تراز کنکور امسال رو واسه سال دیگه میشه سیو کرد؟ 

𝑩𝒖𝒕𝒕𝒆𝒓𝒇𝒍𝒊𝒆𝒔 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒕𝒐𝒎𝒂𝒄𝒉

سلام مجدد. من یه سوال دیگه داشتم. کسی که امسال دوازدهمی بوده و از کنکور و پایه یازدهمش راضیه. میتونه ...

سلام ، بله میتونین ✅