2777
2789
عنوان

کنکوریا 🔥🔥🙆‍♂️🥲☹

| مشاهده متن کامل بحث + 6006 بازدید | 544 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دانشجو آزادم روانشناسی می خوام در کنارش کنکور بدم سال اول ۴۰۳ ۷ هزار شدم رتبه در حد زیر هزار می خ ...

سلام و درود ، کار سختی است هر دو ر  باهم پیش ببرین ، چرا مرخصی نمیگیرین ؟ 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

کسی که کنکور ۴۰۴ رو از دست داده تو کنکور ۴۰۵ احتمال موفقیتش چطوره؟ چون سال بعد سخت تره و شرایط بده

سلام ، زیاد به این موضوع ربطی نداره ، بستگی داره که چرا ۴۰۴ رو رو از دست دادن ؟ خیلیا بودن بعد از یه سال پشت موندن نتیجه گرفتن 🌸✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

گفتم تیپ دو دانشگاه های شمال کشور مثلا

به طور کلی برا دارو تراز نزدیک ۱۰ هزار به بالا میخاد / دانشگاه های شمال کشور اکثرا تیپ ۲ هستن کمی تراز بالاتر ۱۰۵۰۰ نیازه 🌸✅

سلام و درود ، کار سختی است هر دو ر باهم پیش ببرین ، چرا مرخصی نمیگیرین ؟ 🌸✅

خب بنظرتون ۴۰۳ دوازدهم بودم ۷ هزار شدم امسال زیر هزار میشم اگه شدنی هست مرخصی میگرم اگه نمیشه وقتم حدر نمیدم

خب بنظرتون ۴۰۳ دوازدهم بودم ۷ هزار شدم امسال زیر هزار میشم اگه شدنی هست مرخصی میگرم اگه نمیشه وقتم ح ...

اگه تلاشتون رو بیشتر کنید و نقاط ضعفتون رو بپوشانید ، بله میشه 🌸✅

سلام میشه بفرمایید کنکوری ۴۰۶ هستم باید برای نهایی های یازدهم چیکار کنم؟

ریاضی فیزیک هستم و مرگ و زندگی باید رتبه بالا بیارم

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

سلام میشه بفرمایید کنکوری ۴۰۶ هستم باید برای نهایی های یازدهم چیکار کنم؟ریاضی فیزیک هستم و مرگ و زند ...

سلام  ، میتونین درخواست دوستی بدین 🌸✅

سلام ، میتونین درخواست دوستی بدین 🌸✅

درواست دادم بهتون

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

اگر کسی میدونه جوابمو بده
#‍ لطفا همه متنو بخونید و طبق این متن نظر بدید نه تجربه خودتون
سلام دوستان من میخوام کلاس ریاضی معین کرمی رو شرکت کنم
خودم اشتراک الماس ماز رو دارم و کرمی هم توش تدریس میکنه
ولی خب طبق چیزی که کفتن 1 جلسه در هفته هست و این عالیه که وقت کلاسش کم باشه و و خودم بیشتر برم برا تست زنی
ولی تو الفا اسکول 2 جلسه در هفته
طبق چیزی که مشاور الفا گفت جزوه عادی الفا با ماز یکی هست
پس چجوری میشه که تو ماز انقدر سریع تر درس بده
نمیدونم برم از الفا جداگانه بگیرمش باید 2.5 پول بدم ولی اگر یکی بود چی

میترسم نکنه تو ماز بخواد ماست مالی طور درس بده فقط تمومش کنه

واینکه به نظرتون منکه کتاب مهروماه جامع رو دارم از همین استفاده کنم یا باید طبق گفته خودش برم ایکیو جامع رو بگیرم

کاربر اقا هستم 

سلام ، زیاد به این موضوع ربطی نداره ، بستگی داره که چرا ۴۰۴ رو رو از دست دادن ؟ خیلیا بودن بعد از یه ...

با تراز ۹۴۰۰ کنکور و نهایی ۱۸.۳۰ منطقه یک داروسازی یا فیزیو

میده

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.