2777
2789
عنوان

عمل بواسیر

235 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

اول اینو بگم که من قبل از عمل نه سوزش داشتم یا خونریزی فقط هموروئید بیرونی داشتم البته خیلی شدید بود و دورتادور مقعدم بود،الان ۸ روزه که عمل لیزری کردم خداروشکر درد ندارم فقط موقع دفع یکمی سوزش دارم اما ظاهرش هنوز درست نشده و نمیدونم طبیعی هست یا نه 

من بیشتر بخاطر ظاهرش عمل کردم اما هنوز درست نشده و به نظرم هنوز بیرون زدگی ها هست 

نمیدونم باید چیکار کنم  توو این وضعیت نمیتونم دکترم برم 

اگه کسی عمل کرده ممنون میشم راهنمایی کنه

سلام منم مشکل شما رو داشتم و پارسال عمل لیزری کردم کامل رفع شد..بهتره به خواهر یا مادرت نشون بدی ببینن واقعا هنوز بیرون زدگی داره یا فقط حس توعه اگر هم نمیتونی از آینه کمک بگیر ..اینطوری خیالت راحت میشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام منم مشکل شما رو داشتم و پارسال عمل لیزری کردم کامل رفع شد..بهتره به خواهر یا مادرت نشون بدی ببی ...

عمل لیزری دوران نقاهت و خونه موندنش چقدره؟هذینش چقدره؟

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

منم دو سال قبل عمل کردم اون التهابه کاملا طبیعیه سه ماه تا شش ماه طول میکشه که اون بیرون زدگی درست بشه

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

سلام منم مشکل شما رو داشتم و پارسال عمل لیزری کردم کامل رفع شد..بهتره به خواهر یا مادرت نشون بدی ببی ...

ازش عکس میندازم میبینم که هنوز بیرون زدگی داره کلا مقعدم شبیه قبل عمله و بعد عمل شبیه مقعد سالم نشده

واسه شما هم بعد از عمل بیرون زدگی داشت تا چند وقت اینجوری بود؟

والا عزیزم من پارسال دقیقا تیر ماه بود عمل کردم با دکتر روبیک به بو تهران ، ۱۲ میلیون عملم شد و حدود یک میلیون شاید هم کمتر  داروهای بعدش گاز استریل و پماد و این چیزا شد 

من ۳۰ تومن هزینه دادم رفتم اتاق عمل و بیهوش شدم و یکهفته شده داذم استراحت میکنم البته میتونم به کارای روزمره برسم فقط روز اول درد زیاد داشتم بعدش دردم کمتر شد اما روش نمیینم اکثرا دراز میکشم 

الانم رعایت کن یبوست نشی که بیچاره ای ..من که جراحی نمیکنم چون سابقه یبوست زیاد دارم میدونم عود میکنه بدتر از قبل ..الان مشکلی ندارم باهاش 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
من ۳۰ تومن هزینه دادم رفتم اتاق عمل و بیهوش شدم و یکهفته شده داذم استراحت میکنم البته میتونم به کارا ...

خوب میشی ایشالله منم دارم و‌میترسم

ازش عکس میندازم میبینم که هنوز بیرون زدگی داره کلا مقعدم شبیه قبل عمله و بعد عمل شبیه مقعد سالم نشده ...

شاید مال شما التهاب داره ..البته که گوشت بیرون زده شکلش با التهاب کاملا متفاوته ..واسه من از همون اول که دست کشیدم متوجه شدم اون گوشت های اضافه که بزرگ هم بودن دیگه خبری ازشون نیست ..شاید هم واقعا التهابه چون تا دو هفته خونریزی و خونآبه داره بهترین کار اینه به پزشکت اطلاع بدی 

درباره ماندگاری و دوران نقاهت برای من خیلی خوب گذشت ..حتی درد هم نداشتم خیلی راحت کارامو انجام میدادم ..ماندگاری هم تا دیگه یبوست نگیری و زور نزنی هیچ اتفاقی نمیافته

شاید مال شما التهاب داره ..البته که گوشت بیرون زده شکلش با التهاب کاملا متفاوته ..واسه من از همون او ...

من دستم که بهش میزنم هنوز صاف نشده و طبیعی نیست 

موقع دستشویی اصلا خونریزی ندارم اما گاز استریل که میزارم بعدش که میخوام تعویض کنم میبینم گاز استریلم با خونابه کثیف شده

والا عزیزم من پارسال دقیقا تیر ماه بود عمل کردم با دکتر روبیک به بو تهران ، ۱۲ میلیون عملم شد و حدود ...

چند روز نباید بشینی روش .کارمن نشستنیه میترسم مرخصی ندن دیگ