2777
2789
عنوان

درس و کنکور

1759 بازدید | 23 پست

سلام

من امسال میرم پایه دوازدهم رشتم هم تجربیه 

پایه دهم و یازدهم به معنای واقعی هیچی بلد نیستم نه تشریحی خوندم نه تستی نهایی های امسال رو هم که میشه یازدهم هم افتضاح دادم 

حالا این تابستون که میرم دوازدهم می‌خوام به معنای واقعی بخونم و 100 خودم رو بزارم و از 6 تیر ماه هم می‌خوام شروع کنم به خوندن 

توی این شرایط بحرانی هم می‌دونم واقعا سخته و تمرکزم خیلی بالا نیست اما خودم رو تا حدودی جمع کردم و میدونم بهتر هم میشم و میتونم شروع کنم 

حالا جدی می‌خوام جوابم رو بدید نه برای افزایش انگیزه من کاملا منطقی جواب بدید 

من تا کنکور 1405 که دقیقا یک سال زمان دارم میتونم یکی از رشته های تاپ (دندانپزشکی ، پزشکی ، داروسازی) قبول بشم یه دانشگاه خوب و تاپ؟؟؟؟

۱۰۰ درصد شک نکنید که میتونید شک نکنید!!!!

ولی چرا از ۶ ام؟ یک هفته استراحت کن بگو از فردا... موفق باشی دخترجون :)

#به_وقت_اندیشیدن #میهن_پرست ایرانِ بدون پیشوند/ دانشجوی بیوتکنولوژی در والنسیا .

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کنکور یعنی تلاش مضاعف مخصوصا شما ‌که رشته ی تاپ میخواید باید واقع گرا باشید ‌که دیگه کنکور مثل سال های گذشته اسون نیست و خیلی سخت تر شده  مخصوصا نهایی ها(نهایی های ۴۰۴ خیلی خیلی سخت تر نهایی های ۴۰۳ بودن) پس قطعا نهایی های ۴۰۵ خیلی سخت تر خواهند شد 

بیین اگه هدف معلومه صد خودتو بزار تلاش تو بکن روز هایی هست مثل الان اخبار بد هست تو نباید تمرکز تو بهم بزنی الان خیلی ها رو میبینم دیگه تلاش نمیکنن برای تیرماه 

پس اگه به خودت میبینی هر روز استمرار داشته باشی بدون توقف و تست های فراوان بزنی پس میتونی

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

فقط عاشق اینام که میگن تلاش کنی صد در صد همه چی میشه. اینا از شرایط کنکور و معدل بی خبرن. داوطلبا به شدت قوی شدن و هر کنکور تراز پایین تری میده چون همه دارن بهتر از قبل امتحان میدن و سال به سال هم برای قبولی هر رشته تراز بالاتری لازمه. با پایه ضعیف به نظرم در بهترین حالت برای پزشکی تعهدی شانس داری اگه دوس نداری لازمه بمونی پشت و مدت بیشتری برای درس خوندنت بذاری

سلام عزیزم من کنکوری ۴۰۴ هستم رستم انسانی عه ولی خوب قطعا می‌دونی یه مسیر رو طی می‌کنیم اونم کنکوره من هنوز کنکور تیر رو ندادم ولی اونقدر دستم اومده که به عنوان یه خواهر بهت بگم ببین پروسه تابستون یه معجزست که باید پایه رو به شدتتتتتتت توش قوی کنی تا جایی که میتونی پایتو قوی کن بعد  بعد که تلگرام درست شد درسینو تجربی سرچ کن فیلم های رایگان کلاسینو ماز  تاملند و کلی چیز دیگه رو داره بعد اون سعی کن از مهر حتما حتما تشریحی کار کنی درس های عمومی فارسی وای بیین باید کلی نمونه سوالات حل کنی فرمول بیست عالیه  فرمول بیست تموم کردی ماجرا منو درسام اونو تموم کردی یه منبع دیگه فقط حل کن آزمون خوب خیلی سبز اصلا سوالاتش پخش نمیشه سطحش عالی کارنامه قوی درکل باز بپرس تو تجربی چطوریه تا بهمن یا اسفند درس هارو درست بخون امید داشته باش ببین نهایی مهم تزین چیزه کنکور فعلا هیچی نیست میگم فقط نمونه سوالات تشریحی حل کن سه واحد حداقل تو روز تشریحی بازه عید از بهترین بازه هاست سعی کن درست استفاده کنید یه جمع بندی تمیز اگر هم نشد استرس نگیری ها کلی وقت داری توی خرداد بچسب به امتحانات از صبح تا شب هم بیداری بکشی ازش داره ولی خوب وقتی از الان درست بخونی لازم نیست بیداری بکشی (: شب حتما ۴ ساعت خواب داشته باش برای نهایی به خدا میگم مغز نمیشه بعد مرحله کنکور ببین اصلا اصلا استرس نداشته باش من پایه افتضاح داشتم کنکور اردیبهشت خوب دادم ببین من سه نفر از عزیزانم توی سال کنکور از دست دادم دیگه چی از این بدتر؟ پس استرس بزار کنار روز قبل کنکور برو بیرون حتما تست بدون تحلیل بی معنیه چیزای بعدی که میگم خیلی توجه کن پیامم حتی اسکرین شات بگیر داشته باشی اگه یه هنر یا ورزشی داری کنار نزار کنار نزار کنار نزار برو یک جلسه در هفته هم شده برو دو جلسه برو فقط برو تفریح با دوست هات و خانواده حداقل یک نیمه روز در هفته بایددددددددد باشه به خودت برسبیین اینایی که بهت میگم همه واثعیته حرف هایی ک ته دل هر کنکوری هست  به غذا خوردنت بری وعده های سالن کافه برو سینما برو پارک بانوان برو دوچرخه سواری برو شهربازی برو و اینو بدون مغز کشش ندارع یهو انقد فشار باشگاه خیلی گزینه خوبیه مورد بعدی سالن مطالعه و کتابخونه اگه خونه وضعش بده درکت می‌کنم برو سالن مطالعه حتما اول یه هفته یا چند روز روزانه برو ببین ارتباط میگیری پولتو یک جا نزن مثلا شیش ماهه اینا بعد توی سالن مطالعه دوست پیدا نکننننننننننن اکیپ پیدا نکننننننننننن فقط یه تایم استراحت با بقیه حرف بزن همین ببین اکیپ و دوست توی کتابخونه و سالن مطالعه به فنا میده آدم رو بعد ببین کتاب کار حتما تحقیق کن چی میگیری پول اضافه خرج نکن نکن نکن خرج رو دست مامان بابات نزار نزار تلگرام پره  فیلمه ببین قبول شدن توی دندون یا پزشکی شوخی نیست ولی اگه پایه رو تابستون قوی کنی تشریحی کار کنی روی درصد های ازمونت و تراز هات تمرکز کنید روی درس دینی فارسی و زیست فکنم دیگه نه؟ تراز بالا داره رو نهایی تمرکز کنید میتونی بترکونی ببین منو یک صدم هم یک صدمه خودتو برای نهایی آماده کن واقعا پروسه عجیبیه روی بدنت و ذهنت سرمایه گذاری کن هر دوتاش رو فیت نگه دار رفیق بازی ممنوع تو سال کنکور سعی کن ارتباطت فقط برای همون یک روز تفریح باشه که قرارع بری باهاشون بیرون مقایسه ممنوع مقایسهههههع ممنوع به درک ک کی نمرس تو مدرسه و  تراز آزمون بهتر شد به فامیل و دوستان هم محل نده به هیچ کسی نگو داری چی کار می‌کنی برای درس هات و اینو. بگم تا روز قبل کنکور هزار بار شاید هدفت عوض بشه ها نترس به کنکور هنر هم ثبت نام کن استرست بریزه اگه چیزی هم باید ترمیم کمی از یازدهم زیر ۱۸ بود بخون برای ترمیم بعد دیگه همینا برای منم دعا کن دانشگاه دولتی رشته علوم ورزشی قبول بشم من بهت ایمان دارم ایشالا سال همین موقع ها یا دیر تر بیای ریپلای بزنی کنکور عالی دادم(: 

فقط عاشق اینام که میگن تلاش کنی صد در صد همه چی میشه. اینا از شرایط کنکور و معدل بی خبرن. داوطلبا به ...

دقیقا حرف تون کاملا درسته الان خیلی از اشنا های خودمون که میشناسم بشدت بشدت بشدت تلاشگر و درس خون ولی دو ساله پشت کنکورن و پزشکی رو نیاوردن 

واقعا کسی که اینجوری میگه از شرایط کنونی بی خبره 

با این امتحاناتی که هر 0/25 کلی از تراز رو کم میکنه چطور امید واهی میدن؟

منم معتقدم کسی که پایه ی خوبی نداره و ضعیفه سال اول درصد قبولی تو این رشته های تاپ خیلی کمه 

ولی خب نباید نا امید شه و اگه واقعا دوست داشته باشه هدف شو بمونه براش و بجنگه 

ولی باید خودشو خیلی خیلی بکشه بالا

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
سلام عزیزم من کنکوری ۴۰۴ هستم رستم انسانی عه ولی خوب قطعا می‌دونی یه مسیر رو طی می‌کنیم اونم کنکوره ...

حرفات خیلی قشنگ بود 😍 

امیدوارم موفق بشی و به اون چیزی که میخوایی برسی ❤️ 

سلام عزیزم من کنکوری ۴۰۴ هستم رستم انسانی عه ولی خوب قطعا می‌دونی یه مسیر رو طی می‌کنیم اونم کنکوره ...

خیلی حرفات قشنگ بود 😍 

امیدوارم موفق بشی و به اون چیزی که میخوایی برسی❤️

بله میتونی یک سال زمان خیلی زیادیه به شرط اینکه برنامه ریزی اصولی و دقیقی انجام بدی و صد در صد پایبندش بمونی

گوشیو خاموش کن بذار کنار و اخبار و دنبال نکن 

فقط تمرکزتو بذار روی درس خوندنت

تا بوده همین بوده و بعد از این جهان تا مدت ها به همین شکل خواهد بود

تو باید درس بخونی و قوی بشی

مثل خیلیای دیگه که تو شرایط سخت موفق شدن