2789
عنوان

تاسف

295 بازدید | 20 پست

میخواین قطع کاربریم بکنید نمیدونم بکنید ولی خواستم اینو بگم واقعا زشته وجای تاسف داره که مسایل روز مسایلی که اگه راحبشون بحث بشه چقد دید هممون رو بازتر میکنه رو تعطیل میکنید یه سری موضوعات زشت که فقط باعث بدبینی خانوما به همسراشون میشه رو کاملا آزاد میذارید  واقعا رفتار زشتیه اگر هدفتون حفظ سایته وجلوگیری از ف   ی  ل    ت   ر  شدنش پس منتظرباشید روز به روز کیفیت سایتتون بیاد پایین تر  ولی اگر واستون کیفیتم مهمه اجازه بدید درمورد خیلی از مسایل صحبت بشه درمورد دراویش میزنیم تعطیل میشه درمورد خاک اهواز میزنیم تعظیل میشه رمورد اوضاع اقتصاددی وسقوط هواپسما میزنیم تعظیل میشه ادعای آزادی بیانم داریم 

شاید من معنی آزادی  رو نمیدونم تو جامعه حرف بزنی میگیرن تو شبکه ها مجازی تعطیل میکنن یا ف    ی   ل    ت,   ر   میکنن 

یکی میاد میگه از وضع کشور ناراحتیذ برید کشور دیگه  شما به چه حقی این حرفو میزنی این جا کشورماهاست به جای ول کردن  ورفتن 

باید آبادش کنیم بذاریم بریم تاازاین بدبخت تر بشه اینو بدونید هرچی محدودیت بیشتر بشه

نتیجه عکس میده توی هرموضوعی همین جوره 

من عاشق ایرانم عاشق کشورمم ماها اول ایرانیم بعد مسلمونیم  ماها اسمون مسلمون والا بخدا هیچ رفتارمون بویی از مسلمونی توش نیست فقط اسم اسلام دستمونه به اسمش هرکاری میکنیم یکم آزادی بدید یکم اجازه بحث درمورد مسایل روز  بدید نکنین این کارو تاحرف دین میشه حجاب میشه تاپیک میترکه 

به اسم اسلام کاری کردن که نسل جوون پیامبراهم قبول ندارن نماز روزه رو مسخره میگیرن آدم حرفاشو کحا بزنه به کی بزنه اخه هرحا خرف بزنی میزنن تو سرت بسه خواهشا

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اجازه بحث بدن که سایتشون میترکه..دوتا دعوا میشه تلگر ام به اون گنده ای رو فیل تر میکنن.توقع داری مسئولین این سایت واسه این همه بحث سیاسی تاپیک و تعطیل نکنن؟کل داراییشون و پودر کنن که قراره ۴ نفر دعوا کنن؟هی نشستین از بالا نگاه میکنین....خب حق بدین

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

درود برشما... 

فقط اینکه با عرض معذرت از همه دوستان، یه عده هستن که بدون هیچ اطلاعاتی حرف میزنن و فقط اوضاع رو متشنج میکنن وگرنه بحث سالم باعث ارتقای سطح تفکرمون میشه

تو یه تاپیک دیگه هم گفتم یه عده فقط برحسب شنیدم و میگنا حرف می زنن بدون هیچ مطالعه و شناختی

شاید چون رسالت این سایت فقط در جهت بهبود اوضاع خانواده و فرزندآوریه این سیاست رو دنبال میکنه

اجازه بحث بدن که سایتشون میترکه..دوتا دعوا میشه تلگر ام به اون گنده ای رو فیل تر میکنن.توقع داری مسئ ...

عزیزدلم من نمیگم به حکومت توهین بشه که من میگم بذارن درمورد  حجاب درمورد مسایل عادی هم حرف بزنیم 

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
درود برشما...  فقط اینکه با عرض معذرت از همه دوستان، یه عده هستن که بدون هیچ اطلاعاتی حرف میزن ...

متاسفانه بخاطر کمبود مطالعه هست

کل مطالعه شون شده تل گرام و فضاهای مجازی

از حقایق خبر ندارن

درحالی که خیلی از این اطلاعات مغرضانه هست

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙