2777
2789
به نظر شخصي من هيچ وقت ترس از هيچ نيروي برتري در بلند مدت جواب نميده .... اينكه درون آدم و تفكر و ت ...

همین طور که میگی عزیزم نظر شخصی شماست شاید برای یه عده دائم باشه یه عده تا حدودی

همین تفکر درون اعتقادات رو هم شامل میشه دیگه...منظورم به ریا کارها نیست البته

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به منم یک بار یک زنی گفت ج ن ده و محکم زد تو سرم😒😒😒

چون تو مترو یک خانمی نذاشت این پیاده بشه سوار شد این خانم هم کفری شد برگشت که اونو بزنهدید دستش به اون نمیرسه 

محکم زد تو سرم و گفت ج ن  ده😒😒در حالی که من کلا از ده ایستگاه قبل سوار شده بودم😒

ایا الان من بوقم؟

نه والا

کلا مردم به هر کسی که خوششون نیاد و ... میگن خیابونی  .....

دیدم به زنی که پوشش از نظر ابنها پسندیده نیست هم میگن خیابونی و.....

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
عزیزم منم حرف شما را قبول دارم اما تو جامعه ما اجازه هر غلطیا به مرد دادند اما زن بیچاره همش باید بس ...

متاسفانه اين قضاوت و اين تضعيف زنان در جامعه و قوانين ما وجود داره.... و نميشه منكرش شد .

ولي نبايد با بيان كردن اين مدل حرفها ، خيانت رو توجيه كرد....

من باهات موافقم الان من تو خونه با تاپ  دامن میگردم قراره بدم تو راه روهم اینجوری مانور  ب ...

ميدونم عزيزم من نميتونم تفكر شما رو عِوَض كنم چون باهاش بزرگ شدى 

فقط ميتونم براى جنس خودم ناراحت باشم كه همچين ديدگاهى داره 

قطارى سمت خدا میرفت،هم مردم سوار شدند،وقتى به بهشت رسیدند همه پیاده شدند یادشان رفت مقصد خدا بود نه بهشت.
به منم یک بار یک زنی گفت ج ن ده و محکم زد تو سرم😒😒😒 چون تو مترو یک خانمی نذاشت این پیاده بشه سوا ...

ای وایییی

مورد شما مشکل داره بوده طرف خودت ناراحت نکن گلم

توهم یه جوری حالش رو جا میاوزدی

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

[QUOTE=54314020]من نمیگم طرف مقابل بده اما مثلا کشور ما اسلامیه حدالامکان بهتره جوری بگردن ک بقیه اذ ...

گلم چرا ممانعت میکنی ک قبول کنی ی عده  رسما لخت میگردن کسیم  ک داروندارش بیرون باشه میگن تنش میخاره  و واقعا هم صحت داره 

من خودم راحت میگردن اما ن اینکه جلو مردای دیگه جان سینمو بدم بیرون یا لباس کوتاه بپوشم 

خواهشا وا بده

من باهات موافقم الان من تو خونه با تاپ  دامن میگردم قراره بدم تو راه روهم اینجوری مانور  ب ...

دوست عزيز به نظر من هم رابطه به خاطر دريافت نفقه هم يك مدل تن فروشيه....

خانما  چرا بحث رو ادامه میدین 

استاتر کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیروز یکی از کاربرا هی از من سوال میپرسید 

منم جواب میدادم 

بخدا یه سوال منو جواب نداد

واقعا اینجا  با مواظب باشیم 

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
گلم چرا ممانعت میکنی ک قبول کنی ی عده  رسما لخت میگردن کسیم  ک داروندارش بیرون باشه میگن ت ...

وا بدم    

نه من هيچ وقت درباره پوشش هيچ كش وا نميدم و قضاوت نميكنم 

قطارى سمت خدا میرفت،هم مردم سوار شدند،وقتى به بهشت رسیدند همه پیاده شدند یادشان رفت مقصد خدا بود نه بهشت.
عزیزم اتفاقا افکار خیلی هامون اشتباست ک فکر میکنند این زن هستش ک فقط باید محبت ببینه و حساس هستش درص ...

خوب اخه چرا همش ما زنا ؟ ادم هی محبت کنه و محبت نبینه خوب دلسرد میشه مگه بنای خلقت این نبوده زن و مرد برابرند و تفاوت فقط در میزای تقوی افراد هست؟ پس چرا زن باید فدا بشه تا خانوادش حفظ بشه پس جایگاه خودش چی؟ زن هم ادمه احتیاج به محبت و احترام داره و احتیاج به دیده شدن نه وسیله ای واسه ارصای نیازهای روحی و جسمی مرد که مبادا تامین نشه هرز بپره!!!! اون مرد که تعهد و وفای به عهدسرش نمیشه  باید بره به درک که بخواد با بهره کشی از یه زن تو زندگی بمونه

ای وایییی مورد شما مشکل داره بوده طرف خودت ناراحت نکن گلم توهم یه جوری حالش رو جا میاوزدی

والا انقدر بی شرف بود فقط گفتم برو خانم 

در داره بسته میشه😒نمیدونی چطور دست مینداخت که دوباره بزنه

وسطاش فهمید من اون نیستم ولی شعورش نکشید حتی عذر خواهی کنه😒

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
وا بدم     نه من هيچ وقت درباره پوشش هيچ كش وا نميدم و قضاوت نميكنم

شهرزاد جون پست منو دیدی خانمی؟؟

میشه بهم حواب بدین خیلی دلم میخواد بدونم نظرتون رو

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏