2777
2789

[QUOTE=54313766]اين يكى از ديدگاه هاى قضاوت  به خاطر ظاهر كه پسنديده ما نيست برچسب بزنيم به طرف [/QUOTE

من نمیگم اون طرف خوبه یا بده 

ولی خب بیرون از حریم خونه یکم رعایت کنیم بد نیست 

ببخشید شلوار خیلی جذب با پیرن کوتاه جذب که ناف پیداس 

با ارایش انچنانی تو راهرو

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تفكر جهان سومي  زن و مرد هيچ فرقي ندارند . زنها كه حساس تر هستند و نيازمند توجه و محبت بيشتر.. ...

عزیزم منم حرف شما را قبول دارم اما تو جامعه ما اجازه هر غلطیا به مرد دادند اما زن بیچاره همش باید بسوزه و فدا بشه طلاقم بگیره به جور دیگه باید بسوزه از بس نگاه جامعه به زن مطلقه بد هست ما جهان سومیم و فکر نکنم به عمر من عقد بده از جهان سوم بیرون بیایم!!!!

دقت کنید استارتر نیست! هر سری میان یک جوی میدن زن های اینجا رو بحث میکشونند و غیب میشن کلا مریض زی ...

اوکی

منم  میخواستم بگم  شوهرش چی گفت 

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
[QUOTE=54313766]اين يكى از ديدگاه هاى قضاوت  به خاطر ظاهر كه پسنديده ما نيست برچسب بزنيم به طرف ...

عقيده و پوشش هر فردى به خودش مربوط يكي دوست داره با چادر بياد يكي با بيكنى اصلا 

مهم اينه نگاهمون بهم درست باشه 

قطارى سمت خدا میرفت،هم مردم سوار شدند،وقتى به بهشت رسیدند همه پیاده شدند یادشان رفت مقصد خدا بود نه بهشت.
اين ديدگاه شما عزيزم دليل بر بد بودن طرف مقابل نيست 

شهرزاد جان یه سوال ازتون بپرسم؟؟

شما قبول داربن که یه سری از خانم های اینجا اصلا درست لباس نمیپوشن

من منطورم به حجاب داشتن یا نداشتن نیستا

منطورم اینه بعصی خانم ها لباسی میپوشن که مناسب هیابون نیست؟؟

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

تو دعا كن شوهرت آدم درستي باشه اون با زناي خيابوني كار نداشته باشه ! واگرنه زن خيابوني با هر مردي ...

خوب اومدی👏👏👏

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
عزیزم اتفاقا افکار خیلی هامون اشتباست ک فکر میکنند این زن هستش ک فقط باید محبت ببینه و حساس هستش درص ...

مسلما همين طوره . هر دو طرف نيازمند محبت و عشق هستند .

منظورم اين هست كه جنسيت دليلي بر خيانت نيست ....

ضمنا قاطعانه بهتون ميگم كسي از زن خياباني محبت نمي خواد..... 

[QUOTE=54313766]اين يكى از ديدگاه هاى قضاوت  به خاطر ظاهر كه پسنديده ما نيست برچسب بزنيم به طرف ...

من باهات موافقم الان من تو خونه با تاپ  دامن میگردم قراره بدم تو راه روهم اینجوری مانور  بدم جلو در همسایه این خودش ی نوع تن فروشیه

استاتر کجایییییییییی😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤

😁

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

من خودم افکارم اینه ک زن و مرد باهم برابرهستند و هیچ فرقی بجز جنسی بین زن و مرد نیست ولی با این وجود اعتقاد دارم ک مرد فقط از لحاظ روحی ب آرامش برسه زندگی میشه گلستان و زن هم قدم شوهرش تو اون زندگی خانمی میکنه واقعا تجربس ک دارم میگم ن شعار و حرفای قشنگ 

انرژی مثبت بخشیدن ب افراد دور وبرت حالتو خوب میکنه😊

[QUOTE=54314020]من نمیگم طرف مقابل بده اما مثلا کشور ما اسلامیه حدالامکان بهتره جوری بگردن ک بقیه اذیت نشن[/QUOT

مطمينى اسلامى كدوم قوانين اسلام داره رعايت ميشه 

كه ادعا اسلامى بودن بكنيم براى كشورمون

تو دين هم اجازه داده شده هر فردى قادر به تفكر باشه و خودش پوشش تعيين كنه 

قطارى سمت خدا میرفت،هم مردم سوار شدند،وقتى به بهشت رسیدند همه پیاده شدند یادشان رفت مقصد خدا بود نه بهشت.

خب اونا شغلشون اینه 

تو کشوری که حمایتی از زنان بدسرپرست و بی سرپرست نمیشه مجبورن از این کارها هم بکن

و تا مردی نباشه هیچ زنی خیابانی نمیشه 

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.