2777
2789
عنوان

اسم شوهر که می‌شنوم کهیر میزنم😐

438 بازدید | 15 پست

نمیدونم چرا انقدر فراری ام از این داستانا 

کسی در مورد ازدواج حرف میزنه اصلا دوست ندارم گوش کنم 

هی یکی در میون تاپیکا هم شده شوهر میخوام 

وای عصبی شدم باز 

۲۲ سالمه خودم   

دقیقا

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این یکی دو روز همه تو سایت تاپیک زدن میخوان ازدواج کنن همه هم کم سن و سال. نمی دونم والا یعنی برا ما خانم ها فقط تو زندگی همین یه مسیر هست که اگه نشد بشینیم زانوی غم بغل کنیم؟ خیلی خیلی زندگی معناش فراتر از این چیزاست خیلی کارا هست که میشه انجام داد خیلی آرزوها رو میشه محقق کرد چیزایی که بعدا با افتخار ازشون صحبت کنی از دستاوردهایی که براشون زحمت کشیدی چیزایی که ازدواج اصلا پیششون 

مطرح نیست. کاش من سن شما بودم این چیزا رو می دونستم انقدر عمرم تلف نمیشد. من تازه می فهمم زندگی کاملا یه سفر انفرادیه همه آدمایی که به هر عنوان کنار ما قرار می گیرن همسفر موقت هستن و اونی که از اول تا آخر باهات می مونه فقط خودتی و مسئول خوشبختی خودت هم فقط خودتی

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

چون بیشتر مشکلات خانم ها از دست این شوهر هاست😁🤣😂

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...