2777
2789
عنوان

خانومای تمیز و وسواسی بیاین

798 بازدید | 20 پست

توروخدا بهم بگین چجوری خونتون همش برق میزنه با وجود بچه کوچیک.توروخدا بگین صبحا از ساعت چند بیدار میشین و چیکار میکنین تااااا شب.کلا دقیق بگین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم واقعا نمیدونم

من مامانم ساعت ده ایما پا میشد با دوتا بچه شروع میکرد اشپزی میکرد خونه تمیز میکرد سریال میدید میخوابید ولی خونش مثل دسته گل برقققق میزد

حالا من صبح پا میشم تا شب فقط یکم درس بخونم و شام ناهار درست کنم و یه دوش بگیرم و ارایش کنم گل کاشتم 

اصلا فرصت نمیکنم مثل مامانم کابینت و کف و دیوار و...  بسابم

عزیزم ول کن.چرا میخوای تمییز باشی.یه جارو و گرد گیری کن بعدشم بزار بچه ات بازی کنه .بدم میاد اسباب بازی بچه ها رو از تو اتاقشون جمع میکنند.داری آشپزی میکنی ظرفها و سینک رو بشور بعدم دستمال بکش همه چیز،فقط فرز باید باشی،یه جارو و تی میکشی ،دیگه غذا رو که خوردی دوباره ظرفها رو میشوری و دستمال رو گاز

کار همیشه هست.بچه ات دیگه هیچ وقت بر نمیگرده به نوزادی،یا خودت به این سن نمیرسی،شوهرا هم که همیشه ازت یه چیز دیگه توقع داره که اگه بگی خسته ام قهر میکننه😜 پس خواهرم زیاد به فکر تمییز کردن نباش ولی پچل هم نباش😂