2777
2789
عنوان

تبریزی ها

361 بازدید | 4 پست

من می‌خوام از ترکیه برام پول بفرستند برای پیش پرداخت خونه کم دارم کسی رو در ترکیه دارید اونجا بهش پرداخت بشه شما در تبریز واریز کنید ؟الان صرافی ها قبول نمی‌کنند 

نه والا چه چیز سختی

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا چه چیز سختی

واله سخت نیست اینهمه در ترکیه ایرانی های پولدار هستند که خانواده پولدار هم ایران همین تبریز خودمون دارند یکی قبول نمیکنه انگار چیزی ازشون کم میشه خدا حفظ کنه یه خانم وکیلی هست قبول کرد که خواهرزاده اش از استانبول پول رو گرفت  و این خانم در تبریز تحویل داد چیزی ازش کم نشد می‌گفت ما پول می‌فرستیم درس میخونه فرقی نداره که .