پوستش بی عیب و نقصه اما فوقی نداره پوستش چه رنگیه،از نظر هیکل نه اونقدر چاغ و نه اونقدر لاغر،قدش متوسط به بلند،صورتش رو جزء جزء نقد نمیکنم اگر در کللللللل صورتش به زیبا به نظر بیاد پس قشنگه،من زیبای رو کلی میبینم ،یعنی اگه کسی در نگاه اول خوشکل به نظرم بیاد میگم خوشکله،دیگه نمیگم خوشکله ولی دماغش سر پایینه،یا اینکه صورتش لاغره یا هرچی ،زیبای جزءی نیست کلیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
چقد درگیر زیبایی هستی یکم به خودت استراحت بده زندگی قشنگی های دیگه هم داره
تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱