2777
2789
عنوان

عمل پلک پایین 😭

117 بازدید | 9 پست

هفته قبل جراحی پلک پایین انجام دادم چربیشو برداشتم الان دوباره پلکام نامتقارنه و  پلک راستم که چربی بیشتری داشت زیرش انگار از چربیه مونده و ورم داره زیرش ولی انگار ورم نیست دست میزنم سفته و قسمت خارجی چشمم یچیزی شبیه گوشت اضافس خیلی حالم بده دکترم جواب نمیده چرا اینجوری شده کسی نمیدونه؟😭😭

سلام عزیزم،مامانم قبل عید انجام داد،تا دو ماه همینجور بود،بعد کم کم پف و چربی و ورمهای اضافی خوب میشه،مامانم هم مدام میگف چرا اینجوره و پیترسم خوب نشه،اما خداروشکر بعد چند ماه اوکی شد،نگران نباش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم،مامانم قبل عید انجام داد،تا دو ماه همینجور بود،بعد کم کم پف و چربی و ورمهای اضافی خوب میش ...

پلک پایین رو انجام داد مامانت؟ بعد چنوقت بخیه هارو برداشت؟ 

من خیلی استرس دارم همش کابوس میبینم

انگار ی قسمتهایی چربی مونده،اما اینطور نیس و اینها ورمه و زمان میبره،ورم بخوابهاما وقتی ورم بخوابه ع ...

آخه دست میزنم سفته و چشم چپم کاملا اوکی شده ولی راست اینطور نیست ازاین میترسم