2777
2789

اصلا از نظرم نگیرید چرت ترین بزار برات تعریف کنم از این سایت های به حساب معتبر

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣به مساجد و معابر همه اعتکاف جستن؛ ز ملالی و مناهی همه احتراز کردن🤲🏽 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

میارن نگران نباش

مال من چن وقت پیش بعد یه ماه تاخیراومد

به پشتیبانی پیام بده زنگ بزنن

اگه جواب ندادمنتظربمون کد رهگیری بزن ببین کجاست

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا از نظرم نگیرید چرت ترین بزار برات اعریف کنم از این سایت های به حساب معتبر

ولی من همیشه راضی بودم ،همیشه هم خرید اینترنتی میکنم دیجیکالا،اینستا و ....

این سری تاخیر داشته

ولی من همیشه راضی بودم ،همیشه هم خرید اینترنتی میکنم دیجیکالا،اینستا و ....این سری تاخیر داشته

من اصلا ترب که سایت معتبر خاهرم شامپو سفارش داد براش سه تا شامپو فیروز بچه فرستاده بودن که بقال غلام سر کوچمون داره.حالا ما چطور ترب رو پیدا کنیم.بعد باز این همه هم هزینه پست رفت و برگشت بدیم.مجبوره ادم مگه

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣به مساجد و معابر همه اعتکاف جستن؛ ز ملالی و مناهی همه احتراز کردن🤲🏽 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙