2777
2789
عنوان

چرا ازدواج برای من جور نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بستگی به محیط داره تو چ شهری باشی تو چ فضایی باشی  دور و بریات دوستات چطوری باشن 

به زرنگی طرفم بستگی داره خیلی دخترا و دیدم از یه پسری خوششون میاد و میبینن موقیتش خوبه غیر مستقیم نزدیک میشن .... در نهابت اردواج میکنن

بعصی چیزا به شخصیت تو ربطی نداره ولی متاسفانه نلاکه برای خواستگار

محل زندگی و سطحش. شرایط زندگی خواهربرادرا. نحوه برخورد با خواستکار در تلفن و حضوری. مدل جیدمان و دکور و وسایل پذیرایی خونه

نحوه فعالیت در مجازی نوسته و عکسهایی که میذاری

جلسات اول رو جدی شروع کردن هم درست نیس 

یعنی همون اول بیای شرط بذاری و بگی من اینجوری میخوام اونجوری نمیخوام . جلسات اول حالت دوستانه باید باشه و با گذر زمان یواش یواش شرط ها رو بگی

خواستی عکس از تیپ ات بدون صورتت بذار شاید یه چیزی هست که برات عادیه ولی بقیه دوس تدارن

من تاحالا خاستگار نداشتم و واقعا هم جز دختر های خوب حساب میشم هم ظاهری هم اندام هم اخلاقتو رابطه هم ...

من یمدت زیر۲۴سالگی خیلی داشتم.چندساله هیچ خبری نیست.همسنیم🥲پسرا دنبال دختر شاغل و پولدارن

گفتم به خدا تو جامعه زیاد بودمحوصله ندارم بنویسمشون

عزیزم بیشتر باش . رک بگم دیگه کسی برای پسرش دنبال زن نمیگرده. پسرها انتخاب میکنن و به خانواده معرفی میکنن هیچ راه دیگه ای هم نیست

دوست من با یک پسر در یکی از این اکیپ های ورزشی ازدواج کرده دهن همه باز مونده تازه ازدواج دومش هم بود