2777
2789
عنوان

رفتارخواهرشوهرم

662 بازدید | 15 پست

من دوتا دختر دارم یه دختر ۴ ساله یه دختره دو ساله

دوتا خواهر شوهر دارم

یکیشون بچه نداره 

یکیشون یه دختره ۱۹ ساله داره

مشکلم اینه اون خواهر شوهرم ک بچه نداره انقدر وقتی که تو یه جمعی هستیم به اون دختره خواهر شوهرم اهمیت میده که همه تعجب میکنن 

من نمیگم بهش محبت نکنه در هر صورت خالشه ، ولی خب بچه های منم میشن برادر زادش 

اصلا انگار به دوتا بچه های من ک خیلی ام کوچولوان هیچ اهمیتی نمیده حتی سالی یبار بغلشون نمیکنه یا قربون صدقشون بره 

ولی برای اون دختر ک الان دیگه بزرگم شده و بچه نیست همه کار میکنه

یه مورد بگم

خونه مادر شوهرم بودیم شام

دختره من چهار سالشه سره سفره لج کرد گفت من برنج نمیخوام منم چند بار گفتم باشه بذار کنار بشقابت باشه من خودم بعدا میخورم

ولی دخترم یهو عصبی شد چنگالو محکم پرت کرد ، دختره خواهر شوهرم روبروش نشسته بود ک یهو خودشو کشید کنار و خدا رحم کرد ک نخورد تو چشم و صورتش

من اون لحظه انقدر هول شدم فقط به دخترم اروم گفتم چرا اینجوری میکنی ساکت بشین دیگه حواسمم نبود از دختر خواهر شوهرم عذر خواهی کنم

وقتی بچم  این کارو کرد همون خواهر شوهرم یجوری با اخم و نگاه بد به دخترم نگاه کرد دخترم ترسید

بعد سریع رفت سمت خواهرزادش گفت چیشد خاله ؟ طوریت که نشد

بعد اروم زیر لب گفت بلد نیستی بچه بار بیاریا فقط زاییدی

من خیلی ناراحت شدم

این رفتاراش یعنی چی 

همونجور که اون خواهر زادشه

بچه های منم برادرزادشن ، دختر من در اینده کلی حس بد میگیره ازین مقایسه 

ولی خب خواهر شوهرم از همون اولم که بچه های من بدنیا امدن زیاد سمت بچه های من نمیومد با اینکه ما با همم هیچ مشکلی نداشتیم و نداریم 

ولی خواهرشوهرم از یه طرف همیشه میگه دخترای تو بی ادبن فوشای بد میدن من از دختربچه بی ادب بدم میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم قضاوت کنم 

ولی بعضی از پدر مادرا اصن تربیت بچه براشون مهم نیس

و اگر بچت واقعا اینجوری باشه ک خواهرشوهرت میگه ینی بی ادب باشه، به نظرم باید رو تربیتش یکم بیشتر کار کنی

البته شایدم مشکل از اونه و کلا با بچت مشکل داره

ب ت چ ؟؟؟؟؟

خب حق داره وقتی بچت چنکال پرت میکنه به صورت مردم هیچی بهش نمیگی. من حای خواهرشوهرت بودم داد میکشیدم سر بچت بخدا

میدونی چی باعث میشه بچتو دوس نداشته باشن؟ چون بچتو لوس بار میاری

من خودمم دو تا خاله دارم ۲۴سالمه الان

بچه یه خالم ۱۸سالمه

بچه اون یکی خالم ۶سالش

اون ۶ساله رو خیلی دوس داشتم خیلییی. ولی اخیرا میبینم خیلی لوس و بی ادب شده چون هرکار بدی میکنه خالم بهش هیچی نمیگه منم کلا دیگه بیخیالش شدم بزرگ هم بشه نه دیگه تو مشکلات پشتش هستم نه چیزی

اون موقعی هم که بزرگ بشه خالم اینا همه پیرن فقط ما دختر خاله ها واسش میموندیم که ماهم تصمیم گرفتیم اصلا بهش محل نذاریم

❤️

البته اون هنوز کوچیکه نمیشه از الان تصمیم گرفت ک بهش محل نذارین

ببین درسته ۶ سالشه

ولی نمیتونی تصور کنی چقدررر لوس و بی ادب شده

مثلا چند وقت خونه مامانبزرگم بودم خوابیده بودم اومد موهامو لقد کرد گفتم نکن

بعد خندید دوباره با پاهاش موهامو لقد کرد کشید. دردم اومد گفتم نکن دیگه عه

بعد خالم گفت وای چیزی بهش نگو بزار بکشه خو😐😐

شما باشین میتونین بچشو دوسش داشته باشین؟

❤️

محبت زوری نمیشه گلم ..

بچت بزرگ میشه خودشو تو دلش جا میکنه

نکرد هم اهمیت نداره ..خیلیای دیگه هستن دخترتو دوس دارن نباید محبت گدایی کنه..از اون ورم نمیشه فشار به عمه اورد حتما باید دوست داشته باشی..مخصوصا که با بچه خواهرش خیلی سال بوده مقایسه درست نیست

من خودم اون نوه ای که پدر مادرشو دوست دارم بیشتر دوست دارم ...من خیلی دیدم نوه اول یه جور دیگه س برا خانواده ها

واااقعا؟ خالت اینجوری گفت؟وایوالا من بودم میزدمش صبر خوبی داشتی

اره بخدا

بخدا همیشه واسش عروسک و لباس و کلی خوراکی میخریدم تا همین چند وقت پیش 

ولی خالم یه رفتارایی داره نشون میده که واقعا دیگه حس دوست داشتن ندارم به بچش

با همین روال هم پیش بره مطعنم اون بچه بزرگ شه از این دخترای بی تربیت مغرور میشع

❤️

عزیزم رفتار بچه ات خیلی زشت بوده ، توام باید عکس العمل نشون می‌دادی به رفتار بدش نه اینکه به روی خودت نیاری و حتی یه معذرت‌خواهی نکنی . اگر می‌خورد توی چشمش چی ، اگر این رفتارو بچه ات جلو یه غریبه بکنه نمیگن برادر زاده یا عزیزشونه قطعا برخورد بدی میکنن باهات

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 
حالا واقعا بچت فحش میده؟

من با شوهرم اختلاف دارم و یه وقتایی دعوامون میشه شدید

تو اون دعواها از دهنم پرید به شوهرم گفتم بی..ناموص ( ولی بعدش عذر خواهی کردم و گفتم خیلی عصبی شدم که این حرفو زدم ) ولی خب دخترم اینو شنید از اونموقع همه جا اینو میگه

یبار یادمه این فوشو تو جمع خانواده شوهرم داد

هم اون دختره خواهر شوهرم هم همین خواهر شدم خیلی بد به دخترم نگاه کردن ، بعد دختره خواهر شوهرم یچیزی دره گوش خواهر شوهرم گفت بلند شدن رفتن اتاق

عزیزم رفتار بچه ات خیلی زشت بوده ، توام باید عکس العمل نشون می‌دادی به رفتار بدش نه اینکه به روی خود ...

من قبول دارم رفتار بچم زشته

ولی خب خواهر شوهر من ۳۸ سالشه میتونه یکمی هم بهتر با بچه من برخورد کنه ، میتونه ملایمت امیز تذکر بده که بچه ی منم یاد بگیره

ولی خب کلا انگار واسش مهم نیست

یبار یادمه همین دختره خواهرشوهرم با همین خواهر شوهرم دعواش شد ، دختره خواهرشوهرم عصبی شد به خالش یسری حرفا زد که یا اینجا جای تو یا من و … ولی خواهر شوهرم بهش هیچی نگفت حتی اجازه نداد مادرشم بهش چیزی بگه

یکم که گذشت خود دخترخواهرشوهرم امد از خالش عذرخواهی کرد خواهرشوهرمم بوسیدتش بغلش کرد گفت عیبی نداره

من ازینا ناراحت میشم

اون ۱۹ سالشه اشتباهی ام میکنه بهش هیچی نمیگن نمیذارن کسی ام چیزی بگه 

ولی دختر من ۴ سالشه عقلش نمیرسه کوچیکترین کاری که میکنه نگاه های بد و تیکه متلک شروع میشه