2777
2789
عنوان

کیا مثل منن🥲🥲😅

275 بازدید | 9 پست

بچه ها 

من موقع عصبانیت و ناراحتی بر عکس خیلیا که غر میزنن و ناراحتیشونو میگن و یا در کل ناراحتیشونو بروز میدن 

من بشدت ساکت میشم من خیلی آدم پر حرفیم البته واسه اونایی که دوسشون دارم

دیروز همسرم یه چیزیو گفت من واقعا ناراحت شدم

و چژزی نگفتم اون میدونه من وقتی ناراحت میشم ساکت میشم واس همون شروع کرد ناز کشیدن

ولی من واقعا نمیتونم حرف بزنم زبونم نمیچرخه اصلا

چیکار کنم این رفتار رو ترک کنم

حس میکنم بهتره که بگم ولی من ساکت میشم

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من عصبانی بشم یه دارم راستشو میگم خیلی میخندم

هر کسی یه مدلیه من یکی از فامیلام مث شما بود🫶

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

ادم عصبانی که میشه بهتره حرفی نزنه و سکوت کنه رفتارتو می پسندم

🫶مرسی گلم

ولی دیروز لج شوهرم در اومده بود هی میگفت سکوتت مرگ آوره بگو واس چی ناراحتی ولی من نمیتونستم بگم🥲

🫶مرسی گلمولی دیروز لج شوهرم در اومده بود هی میگفت سکوتت مرگ آوره بگو واس چی ناراحتی ولی من نمیتونست ...

قدرتو نمیدونه اگه زنش من بودم بلایی که سرش اورده بودم الان قدرتو بهترمیدونست 😂

جونم ندیدم پیامتو دیر رسیدم

🫶🫂🥰

من عصبانی بشم یه دارم راستشو میگم خیلی میخندم

واقعااا😢

اصلا نمیتونم واقعا سخته برام وقتی ناراحت میشگ هیچی نمیشم ساکت ساکت میشم

البته واس کسایی که دوسشون دارم بازم😁