2777
2789

ما فامیل پسریم 

بعد داماد واقعا از نظر ظاهری  و خانوادگی خیلی از عروس سر تره 

فک کنین مث شب وروزن اینقد متفاوتن مثلا از اینا دیدین میزارن اینستا دعا نویسشون کی بوده فک کنین اون جوری ان 

بعد از خواستگاری تا نامزدی همه فامیلای داماد هی بهش میگن اصن بهم نمیاین این  دختره چیه کوتاهه زشته و....

فک کنین در حدی مخالف ازدواجش هستن با این دختره که ی سریا نیومدن نامزدی

بعد حالا چند ماه دیگه میخوان عقد کنن من حس میکنم از بس این حرفارو میزنن میونه عروس و داماد رو خراب میکنن 

بعد من الان به این نتیجه ام رسیدم واقعا از نظر همه چی باید هر 2 طرف مثل هم باشن نه یکی سرتر باشه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به فامیلای داماد چه ربطی داره؟!!!!اونی که باید خوشش بیاد اومده دیگه این حرفا چیهولی منشا این حرفا حس ...

اره واقعا ربطی نداره بهشون منم گفتم اما خب مردم دهنشون بازه دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد من هم میگم به شماها ربطی نداره این همه سرک بکشید ب زندگی بقیه علف ب دهن بزی باید شیرین باشه

منم گفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه برعکس بود هیچکس آنچنان به دختر نمی‌گفت نامزدت شرایطش بد هست یا حداقل توی روش نمیگفتن ولی پسر اطرافیان بیشتر فشار میارن 

به نظرم آدم نه فامیل در حد پدر و مادر و خواهر و برادر باید دلايل مخالفت شون با اون ازدواج رو بگن تا در آینده توسط اون شخص نگن شما باید مانع می‌شدین ولی وقتی خواست بزاری کارش رو انجام بده ولی فامیل زیاده روی هست که دخالت کنن یا مراسم نرن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

به بقیه چه مربوطه اخه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

حسادت

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

اینجور دخترو از چشم پسره میندازن پسره اگه به هم بزنه گناهش پای اوناس

اره واقعا 

درسته میگیم مثلا داماد خودش مهمه که عروسو دوست داشته باشه اما ب قول شما ی کاری میکنن طرف میره تو فکر حرفاشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه برعکس بود هیچکس آنچنان به دختر نمی‌گفت نامزدت شرایطش بد هست یا حداقل توی روش نمیگفتن ولی پسر اطر ...

اخه ب جز مامان پسره موافقه بقیه همه مخالفشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40