2821
2789
عنوان

دیوونم کردن

107 بازدید | 3 پست

من 28سالمه هنوز ازدواج نکردم میخونم برای آزمون نظام مهندسی،از همون اول مادرم باهام رابطش خوب نبوده.هیچوقت درس خوندن من،تلاشام ب چشمش نیومده.همیشه اذیتم کرده.ازدواجمو بهم زده و.. حالا اون روز شعله گاز بد می‌سوخت با چنگال اون چیزی ک سر اجاق گاز میذارنو جا بجا کردم.یکم چنگال سیاه شد.گذاشتمش تو تراس.دیده اومده با دادو هوار میگه این چیه؟؟بهش گفتم چیه.بعد وایستاده جلو داداشام و خواهرام میگه این یچیزی استفاده کرده ک چنگال سیاه شده،درحالی ک ما تو کل خونوادتون ازین فازا نداشتیم ک چیزی استفاده کنیم.بعد اشکم دراومد میگم جواب تهمتاتو یروز میگیری.من چی استفاده میکنم؟؟؟بعد میگه یه چی بدبختی بی پولی وگرنه اگر پول داشتی استفاده میکردی.با حرفاش میخواد همیشه آزارم بده.میگه برو از خونم.چرا تو خونه منی.داداشم گفت کجا برع؟؟تو فامیل همیشه بد بچه هاشو گفته هیچکس آدم حسابشون نمیکنه.بعد ب داداشم میگم چرا میگه چیزی استفاده کرده چیزی نگفتی؟میگه تو زود رنجی.بذار بگه.یا بینیمو عمل کردم پولشو با بدبختی جور کردم،راهم نمی‌داد تو خونه.شب عمل گفت بری زیر تیغ جراحی بمیری.عمل ک کردم اومدم خونه راهم نداد تو خونش.تو هال ک بخاری بود نذاشت بمونم تو دل زمستون تو اتاق یخ بااون حالم بودم.بار ها عذابم داد بخیه هام بارها پاره شد دوباره بخیه زدن.بعد داداش کوچیکم میخواست اونروز بزنه رو بینیم.مامانم طرف اونو گرفت میگفت میذاشتی بزنه  .میگم بینیم هنوز بخیست داخلش  چطور دلت میاد.نابودم کرده بخدا.چیکار کنم با همچین مادری

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.