2777
2789
عنوان

بچمو یه جوری نگاه میکنن

1003 بازدید | 29 پست

دارم گریه میکنم هرجا میرم یجوری بچمو نگاه میکنن انگار که لاله یا کم داره فکر میکنم اینجوری حس میکنن اخه یجوریه نگاهشون سنگینه دیدم که میگم بچم سه سالو ۴ماهشه خیلی شیطونه و خوشگل وخیلی باهوشه ماشالا فقط حرف نمیزنه مثلا درحد کلمه و یا جمله دوکلمه ای اونم هروقت عشقش بکشه چیکار کنم کارم شده گریه گفتار درمان خیلی بردم کاردرمانی بازی درمانی هر هزینه که بگید خسته شدم اصلا نمیموند توی گفتار درمانی اول تااخرش گریه میکرد اصلا نمیموند بعد گفتار درمانی ام ترسو شد حتی حموم می‌ترسید بیاد خیلی هزینه کردم دارم دیونه میشم توروخدا دعا کنید بچم حرف بزنه مثلا یه فامیل داریم بچش یکسالو نمیشه همش فیلمای اونونشون میده ببین چقد خوب حرف میزنه دخترم خیلی بلاست پز میده منم میگم ماشالا خدا نگهش داره دیگه بعض داره خفه ام میکنه سرم داره میترکه توروخدا صلوات هرچی بفرستید که بچم دیگه حرف بزنه

هه....

نگران نباش قربونت برم عادیه تو بعضی بچها من پسرعمم ۴ سال و نیمش بود شروع کرد حرف زدن تخم کفتر هم زیاد خورد 

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا اینکارا چیه بچه خواهر من ۵ سالگی حرف زد 

حتی یک کلمم نمیگفت همه میگفتن کاش یک کلمه میگفت حداقل آدم خیالش راحت میشد

دکتر گفت مسکلی نداره 

ولی یکم لجبازه ما حدس میزنیم لج میکرد 

الان ماشالا مثل بلبل حرف میزنه و ذره ذره حرف نزد یهو جمله گفت و کامل حرف زد

پسر منم دو سالشه دریغ از یک کلمه

دخترمم دیر حرف افتاد البته ولی یادمه دو سالگی کلمه میگفت

بچه ها با هم متفاوتن هر کسی از یه لچه دیگه تعریف کرد همینو بگو

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟