2821
2789
عنوان

بشدت معتادم

377 بازدید | 14 پست

معتاد گوشیم شاید باورتون نشه ۲۴ ساعته داخلشم انقدری معتادم که واقعا قابلیت رفتن تو کمپ رو دارم 

حتی الان که اوصاع نتا اینطوریه بازم ول نمیکنم دیگه خسته شدم نمبتونم بزارم کنار جطور ترک کنم؟؟

من فقط میخوام برم تو غارم و صدسال از ادما دور بمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی اینقدر اعتیاد زیاد میشه نیاز به کمک روانشناس هست

خودت سعی کن کمش کنی، برنامه بذار، خودتو مشغول کاری کن

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

در این حد دیگه معتاد نیستم

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

گاهی اینقدر اعتیاد زیاد میشه نیاز به کمک روانشناس هستخودت سعی کن کمش کنی، برنامه بذار، خودتو مشغول ک ...

اخه امتحان کردم یهویی بره مدت زیادی بزارم کنار تشنه تر برمیگردم و سخت تر میشه اوصاع برام خیلی معتادم 

تصمیم گرفتم یک هفته فقط یساعت بزارم کنار مشغول یه کاری شم بعد هفته بعد نیم ساعت یا یساعت اصافه کنم و همینطور ادامه بدم بنطرت اوکیه؟

توی این اوضاع نت به جز نی نی سایت کجا میری؟

برنامه های داخلی فقط میگردم داخلش با اینکه چیز خاصی نداره ولی نمیتونم ول کنم باز  

اخه امتحان کردم یهویی بره مدت زیادی بزارم کنار تشنه تر برمیگردم و سخت تر میشه اوصاع برام خیلی معتادم ...

خودم تجربه ندارم خیلی عزیزم ولی اراده کن درست میشه ان شاءالله 

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم