2777
2789
عنوان

خواب کسیکه عاشقم بود رو دیدم

313 بازدید | 11 پست

یه همدانشگاهی داشتم عاشقم بود ارتباطمون رسمی بود خیلی پسر سنگین و مطرحی بود تو دانشگاه خوشتیپ و جذاب هم بود اومد خواستگاری ولی بخاطر شرایط مالیش ردش کردم 

چند شب پیش خواب دیدم نامزدیم اومده دنبالم وقتی میرم بیرون خیلی عمیق و با محبت میبوستم انقدر بامحبت و واقعی که تو بیداری هیچوقت اونهمه عشق و لذت رو تجربه نکرده بودم 

بعد باهم از یه تونل پرشیب رد میشم که خیلی خطرناک بود میفتیم تو یه دره ک پر از ورقه طلاست من خیلی کم طلا برمیدارم و اصلا طلاها منو هیجان زده و خوشحال نمیکنه پسره هم اصلا طلا برنمیداره 

بعد ک میاییم بیرون دیگه پسره رو نمیبینم همسرم رو میبینم ک تو خیابون گوشی بدست ایستاده میرم سمتش  میگم دنبال من بودی میگه نه اومدم از عابربانک پول بردارم 😂 

خواهرم میگه ب این معنیه که تو بخاطر مادیات و طلا و .. اون پسره با محبت ک واقعا عاشقت بود رو رد کردی و با همسرت ازدواج کردی ولی طلاها و مادیات اصلا تاثیری تو روحیه ک زندگیت نداره و دیدی هیچی نیست همسرتم که اصلا تو فاز رمانتیک نیست و میگه واسه عابربانک اومدم بیرون 

درصورتیکه اون پسره واقعا عاشقت بود 

نظر شما چیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی این جور خواب ها خیلی جالبه منم چند وقت پیش یه همچین خوابی دیدم اون حسی که تجربه کردم رو تو واقعیت هیچ وقت تجربه نکردم 

یه تعبیری هم که داره اینه که اون پسر هنوز تو فکرته و عاشقته

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
ولی این جور خواب ها خیلی جالبه منم چند وقت پیش یه همچین خوابی دیدم اون حسی که تجربه کردم رو تو واقعی ...

مطمئنی ؟ تو اینستا ریکوئست دادم آکسپت نکرد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی این جور خواب ها خیلی جالبه منم چند وقت پیش یه همچین خوابی دیدم اون حسی که تجربه کردم رو تو واقعی ...

جدییییی 

من مجردم

خواب کسی و دیدم که حس میکنم بهم علاقه داره و رفتیم خونمون خیلی محل هم ندادیم و خب من اذیتش کردم 

و تو خواب اون خیلی دنبال من بود و ناراحت و رفتیم بیرون باهم بعدش این تعبیرش میتونه این باشه که اون به من علاقه داره ؟