2777
2789
عنوان

رفتاره خواهر شوهرم میشه بیاید

491 بازدید | 14 پست

من دوتا دختر دارم یه دختر ۴ ساله یه دختره دو ساله

دوتا خواهر شوهر دارم

یکیشون بچه نداره 

یکیشون یه دختره ۱۹ ساله داره

مشکلم اینه اون خواهر شوهرم ک بچه نداره انقدر وقتی که تو یه جمعی هستیم به اون دختره خواهر شوهرم اهمیت میده که همه تعجب میکنن 

من نمیگم بهش محبت نکنه در هر صورت خالشه ، ولی خب بچه های منم میشن برادر زادش 

اصلا انگار به دوتا بچه های من ک خیلی ام کوچولوان هیچ اهمیتی نمیده حتی سالی یبار بغلشون نمیکنه یا قربون صدقشون بره 

ولی برای اون دختر ک الان دیگه بزرگم شده و بچه نیست همه کار میکنه

یه مورد بگم

خونه مادر شوهرم بودیم شام

دختره من چهار سالشه سره سفره لج کرد گفت من برنج نمیخوام منم چند بار گفتم باشه بذار کنار بشقابت باشه من خودم بعدا میخورم

ولی دخترم یهو عصبی شد چنگالو محکم پرت کرد ، دختره خواهر شوهرم روبروش نشسته بود ک یهو خودشو کشید کنار و خدا رحم کرد ک نخورد تو چشم و صورتش

من اون لحظه انقدر هول شدم فقط به دخترم اروم گفتم چرا اینجوری میکنی ساکت بشین دیگه حواسمم نبود از دختر خواهر شوهرم عذر خواهی کنم

وقتی بچم  این کارو کرد همون خواهر شوهرم یجوری با اخم و نگاه بد به دخترم نگاه کرد دخترم ترسید

بعد سریع رفت سمت خواهرزادش گفت چیشد خاله ؟ طوریت که نشد

بعد اروم زیر لب گفت بلد نیستی بچه بار بیاریا فقط زاییدی

من خیلی ناراحت شدم

این رفتاراش یعنی چی 

همونجور که اون خواهر زادشه

بچه های منم برادرزادشن ، دختر من در اینده کلی حس بد میگیره ازین مقایسه 

ولی خب خواهر شوهرم از همون اولم که بچه های من بدنیا امدن زیاد سمت بچه های من نمیومد با اینکه ما با همم هیچ مشکلی نداشتیم و نداریم 

عزیزم یه واقعیتی وجود داره

واسه خانوما خواهرزاده از برادر زاده همیشه عزیزتره

شاید خیلیا مخالف باشن

ولی ته رفتاراشونو که نگاه کنی متوجه میشی

من خودم نه خواهرزاده دارم نه برادرزاده ‌

ولی خب این حسو تو اکثر خانوما دیدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول که قرار نیست بچه های شمارو همه دوست داشته باشن ..اضلا شاید عمشون دوستشون نداشته باشه به همین راحتی ...ممکنه بچه های خواهرش عزیز تر باشن براش ما نمیتونیم برای احساس بقیه تعیین تکلیف کنیم عزیزم یا ناراحت بشیم 

درمورد مبحث دوم هم به نظرم رفتار بچه شما به اندازه ای غلط بوده و استرس اور که اونا حرف خوبی نزنن ...نمیگن حرفش خوب بوده نه نبوده اما رفتار دختر شما خیلی بدتر بوده ..میتونست منجر به اتفاق خیلی بدتری بشه

دیگه دوست داشتن به اجبار نمیشه حتما به گفته ی شما برادرزاده هاشو دوست نداره فدای سر دختراتون اینقدر ...

من اصلا احتیاجی ندارم که اون به بچه های من محبت کنه 

اگرم الان دلخورم فقط بخاطر بچه هامه که همش دارن حس بد میگیرن 

مثلا دختره من با کلی ذوق میره سمت عمش یچیزی نشونش بده یا باهاش حرف بزنه ولی خواهر شوهرم خیلی سرد جوابشو میده 

ولی خب بحث خواهرزادش که باشه موضوع فرق میکنه

و خب من میترسم بچه هام از همین مقایسه خودشون با اون دختر حس بد بگیرن 

نقطه ضعف نشون نده، دوست نداره که نداره به جهنم

دختر تو از مادر ضعیف اسیب میبینه نه عمه نامهربون، اهمیت نده خودت هوای خودت و دختراتو داشته باش

در ضمن خواهرزاده خیلی عزیز و مهمه پس نیوفت تو این رقابت که پیروزی برات نداره

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

بچه خواهر عزیزتره اکثرا بچه برادر چون مادرش عروسه زیاد عزیز نیست البته همه یک جور نیستن خواهر شوهرت هم بی شخصیته اگه بیشتر دوست داره هم نباید تو ظاهر نشون بده به همسرت یا مادر شوهرت بگو تذکر بدن بهش خودتم محل نده ب این بی شخصیت رو تربیت بچه هم بیشتر وقت بذار چرا بچه به این سن انقدر عصبی حواست باشه چیزی رو پرت نکنه سمت کسی مخصوصا خانواده شوهرت چون اگه بهشون چیزی هم نشه میگن شده بیا درستش کن 

خیلی طبیعیه که بچه خواهرش عزیزتر و اینکه از نظر سنی هم میگی بزرگه احتمالا خیلی با هم خوش میگذرونن ..

اصلا برای شما مهم نباشه..شاید در اینده شما هم بچه خواهرتو بیشتر از بچه برادرت دوست داشته باشی یا بالعکس

ما مسئول احساسات بقیه نیستیم

زور که نیس

به بچه هات یاد بده محبت گدایی کردنی نیس

قرار نیس همه دوسمون داشته باشن

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

کامنت های قبلی کاربرا نظرات خوبی گفتن

دوست داشتن و محبت زوری نمیشه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave