2777
2789
عنوان

طلاق بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 21 پست

بچه داریم مشکلات مو میگم ببین ارزش طلاق گرفتن داره یا درست شدنیه؟ شوهرم شغل ثابت نداره دل به کار نمیده فقط میگه نانوایی (نانوایی ک داداشش به اسم خودش زده و ما وکیل گرفتیم معلوم نیست به نتیجه برسیم) مسولیت زندگی رو دوش منه فقط پول میده اگه بدهکار بشم ولی دل به کار نمیده خانواده مم همیشه ناراحتن از دستش منم موندم بین خانواده م و شوهرم از شوهرم دفاع میکنم و میگم راضیم از زندگیم دیگه نانوایی کار میکنه خانواده م میگن نانوایی تکلیفش مشخص نیست فعلا یکار دیگه کنه خرج دربیاره بعضی وقتا میگم کاش طلاق بگیرم شاید یه آدم با مسولیت بیاد تو زندگیم بعضی وقتا حس میکنم انتخابم اشتباه بوده ولی کاش زود بچه دار نمیشدم اوایل زندگی خیلی سخت گذشت مشکل مالی حل میشه ولی حرفایی ک بهم میزد یادم میاد آتیش میگیرم از انتخابم ۵۰۰ هزار اجاره خونه مون بود مجبورم می‌کرد من بدم مجبور شدم کار کنم کاش مجرد میموندم با این ازدواج نمیکردم باز میگم همه مشکل دارن تو زندگی شون باز خوبه معتاد نیست و دست بزن نداره و اهل خیانت نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما خودت میدونی یه مقدار از مشکلاتت شبیه خودم بود والا من که موندم با صبر شوهرم خیلی بهتر شد و ...

دردم اینجاست ک اون هیچ تلاشی نمیکنه

گوش به فرمان خانواده و به خصوص پدرشه؛ اونم نمیدونم با من چه پدر کشتگی داره که نمیخواد پسرش با من زندگی مستقلی داشته باشه میخواد تا ابد مدیون خودش نگهش داره

همش زیر گوشش از منو خونوادم میخونه تا بگه اونا دوستت نیستن دشمنتن

اونم همش اذیتمون میکنه با رفتاراش

انگار هیچ وظیفه ای در قبال من ندارن اونشب باباش بلند بلند داد میزنه میگه از خونه ی باباش گشنه اوردیم اینجا حالا واسه ما پیشرفت میخواد🙂درحالی ک من خونه بابام بهترینارو داشتم چیزایی ک بچه های خودش حتی همین الانشم ندارن

همش ب شوهرم میگه تو وظیفت نیس خرجشو بدی وظیفه ی باباش بود براش گواهینامه بگیره و این حرفا…

از اینکه با چنین شخصیت هایی زندگی میکنم از خودم بدم میاد

حدودا۴الان میگی کمه ولی اندازه ۲۰سال پیر شدم و از زندگی عقب افتادم

ن نمیگم کمه میفهممت

خودمم یک ماه دیگه میشه ۴ سال ک ازدواج کردم

انقدر زجر کشیدم که روحیه ام در حده یه دختر ۳۰ سالس 

دردم اینجاست ک اون هیچ تلاشی نمیکنهگوش به فرمان خانواده و به خصوص پدرشه؛ اونم نمیدونم با من چه پدر ک ...

بنظر من اگه شرایط داری جدا شو 

نزار بهت بی احترامی کنن

من که از شدت بی احترامی له له شدم ،خدا لعنتش کنه

نمیزاره هم جدا بشم همش تهدید میکنه کاش قوی باشم و جدا بشم ازش

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵
بنظر من اگه شرایط داری جدا شو نزار بهت بی احترامی کننمن که از شدت بی احترامی له له شدم ،خدا لعنتش کن ...

بخدا زورشون میاد من تو اون زندگی هزار تومن برای خودم خرج کنم

خونه ی بابام میرم ناراحت میشن،خونه ی فامیل میرم ناراحت میشن،کسی ام ک جرات نمیکنه بیاد خونمون

دوسدارن صب تا شب خونه بمونم و بله چشم گوی اونا باشم

همه کاری تو این زندگی کردم که پسرشونو از تو کوچه خیابون و لای رفیقاش بکشم بیرون تشویقش کردم بره سرکار واسه خودش پول دربیاره و همین ماشین زیرپاشو طلاهامو فروختم وام برداشتم ضامنشم شد بابام

باز هر چی از دهنشون درمیاد بهم میگن

دیروز ب شوهرم میگم برا من چیکار کردی ک زورت میاد؟ولخرجم؟ارایشگاه میرم؟کلاس و باشگاه میرم؟

میگه لااقل گشنه ک نموندی🙂

بخدا خجالت میکشم از خودم بدم میاد ک با همچین ادمایی زیر یه سقفم

مگه من لنگ یه لقمه نونم؟

همه ترسمم از جدا شدن فقط خونوادمه

دلم نمیخواد سربارشون بشم غصمو بخورن حرف و حدیث بشنون

بنظر من اگه شرایط داری جدا شو نزار بهت بی احترامی کننمن که از شدت بی احترامی له له شدم ،خدا لعنتش کن ...

خونه ی بابام میرم ناراحت میشن،خونه ی فامیل میرم ناراحت میشن،کسی ام ک جرات نمیکنه بیاد خونمون

همه کاری تو این زندگی کردم که پسرشونو از تو کوچه خیابون و لای رفیقاش بکشم بیرون تشویقش کردم بره سرکار واسه خودش پول دربیاره و همین ماشین زیرپاشو طلاهامو فروختم وام برداشتم ضامنشم شد بابام

دیروز ب شوهرم میگم برا من چیکار کردی ک زورت میاد؟ولخرجم؟ارایشگاه میرم؟کلاس و باشگاه میرم؟

مگه من لنگ یه لقمه نونم؟

مگه من لنگ یه لقمه نونم؟