2821
2789
عنوان

ادامه تحصیل

112 بازدید | 5 پست

سلام ،چند وقته میخام ادامه تحصیل بدم ولی باز منصرف شدم من تا ۱۲ هم قدیم خوندم ولی دیپلمم نگرفتم الان ۳۰ سالمه و میخام شروع کنم بنظرتون اشتباهه؟موفق نمیشم ؟خیلی دلم میخاد بخونم و کنکور بدم و مشغول کار بشم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تازه رفتم تو ۳۲ سالگی

سال ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم ادامه تحصیل بدم ، چون پیش نخونده بودم باید دوازدهم جدید رو می خوندم ، خوندم ، گفتن شرط سنی خاص فرهنگیان رو حذف کردن ، معدلمو ترمیم زدم و برای کنکور خوندم و اون دانشگاه سراسری که از بچگی عاشقش بودم و رشته ای که عاشقش بودم یعنی حقوق قبول شدم ، ولی راهم دور بود دو ماه رفتم ولی با اشک و آه مجبور شدم انصراف بدم.

ترم بعدش که بهمن بود پیام نور حقوق ثبت نام کردم و الان ترم ۳ هستم ، خداروشکر ، ترم تابستانه و واحد زیاد برمیدارم که زودتر تموم کنم.

اگه خدا بخواد و همینطور بخونم ان شاءالله تابستون سال بعد تمومه.

الان چندساله که داری دست دست می کنی ، من همون روزی که همسرم رضایت داد و گفت باید ثبت نامت کنم ، رفتم بزرگسالان ثبت نام کردم و یه ضرب با عشق و امید دارم می خونم خدا رو شکر

اینکه اگه عمری بود و وقتی ۴۳ سالم شد و توی آینه به خودم نگاه کردم یه خانم تحصیل کرده و شاغل و موفق می بینم که همه ی ابعاد زندگیش رو جلو برده نه یه زن پر از حسرت.

احتمالاً دیگه اهمیتی نخواهد داشت که از ۱۷-۱۸ سالگی تا ۲۹ سالگی مشغول خونه و بچه هام بودم و دیر درس خوندم و قطعاً به این مسئله افتخار خواهم کرد.

تغییر کن به خاطر حسرتی که طاقت خوردنشو نداری❤️