سلام عزیزم سخت به کمکت احتیاج دارم...میخوام برم بیمارستان امام حسین کرمانشاه با دکتر مژگان چغاکبودی سزارین بشم...میشه بگی بیمارستان امام حسین خوبه یا نه ممنون؟؟؟؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مهسا رحمانی. زیاد معروف نیست چون مطبش خلوت بود رفتم ولی استرس الکی میده فقطم حضرت معصومه و سجاد میره که از هرکی میپرسم میگه معصومه وحشتناکه. معتضدی بهتره که نمیاد
مهسا رحمانی. زیاد معروف نیست چون مطبش خلوت بود رفتم ولی استرس الکی میده فقطم حضرت معصومه و سجاد میره ...
من دکتر زایمان اولم الهام خیرالهی بود توی حکیم سزارین شدم عااالی بود...زایمان دومم دکتر مژگان سید زاده بود که توی حضرت معصومه سزارین شدم که باز اونم عالی بود...ولی حقیقتشو بخوای نمیدونم واسه طبیعی چطور باشن برای سزارین خیلی خوب بودن...حکیم که در حال حاضر طبیعیش رایگانه ولی سزارین ۴۲ ملیون میگیرن....دکتر منصوری دکتر پارامیس بروندان دکتر مژگان چغاکبودی ایناهم دکترای خوبی هستن...سعی کن پیش دکتر خوب بری دکتر تازه کار نرو ...اگه هزینه بیمارستان حکیم نداری بیمارستان امام حسینم خیلی خوب و تمیزه ۱۵ تومنم هزینه سزارینشه دکتر تانیا امینی بشدت خوبه توی امام حسینه و دکتر مژگان چغاکبودیم خوبه امام حسین و معتضدیه
من دکتر زایمان اولم الهام خیرالهی بود توی حکیم سزارین شدم عااالی بود...زایمان دومم دکتر مژگان سید زا ...
دستت درد نکنه عزیزم واقعا لطف کردی. مشکل مالی ندارم بیمه کامل پوشش میده فقط ترجیحم سزارینه که نمیدونم کی قبول میکنه. حالا این دو سه هفته اینا رو هم میرم انشالله یکی انجام بده.
دستت درد نکنه عزیزم واقعا لطف کردی. مشکل مالی ندارم بیمه کامل پوشش میده فقط ترجیحم سزارینه که نمیدون ...
خواهش میکنم...خب پس اگه از لحاظ مالی مشکل نداری مستقیم برو پیش الهام خیرالهی توی حکیم عمل میکنه...بهش پیشنهاد پول بده غیر مستقیم یا به منشی بگو برات حرف بزنه باهاش