2777
2789

سلام خانما من یکم خرداد سزارین شدم تقریبا خونریزیم کم شده بود و خون تیره.دوباره چند روزه خون قرمز میاد

ششمین کاربری 😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. شما پیش چغاکبودی رفتید؟ سزارین اختیاری انجام میده؟

سلام عزیزم من سزارین دوم بودم...۳ سال پیش یبار دیگه سزارین شده بودم...الان هیچ دکتری سزارین اختیاری انجام نمیده مگراینکه آشنا باشه یا زیر میزی 

سلام عزیزم من سزارین دوم بودم...۳ سال پیش یبار دیگه سزارین شده بودم...الان هیچ دکتری سزارین اختیاری ...

آره خیلی بد شده. من نزدیک زایمانمه استرس گرفتم نمیدونم چیکار کنم. به نظرتون چقدر زیرمیزی میگیرن؟

سلام

۱۵ ملیون میگیرن

بازم معقوله میترسم بیشتر بگیرن. خود هزینه سزارین تو سجاد و حکیم ۵۰ تومنه بقیه بیمارستانام تا شکنجه ندن انجام نمیدن.

من میخوام دکترم رو هم عوض کنم کی به نظر شما خوبه؟

سلام

بازم معقوله میترسم بیشتر بگیرن. خود هزینه سزارین تو سجاد و حکیم ۵۰ تومنه بقیه بیمارستانام تا شکنجه ن ...

من اولین بچمو حکیم بودم ...دومی رو حضرت معصومه بودم..الان شما دکترت کیه؟ 

دکترت کیه عزیزم؟

مهسا رحمانی. زیاد معروف نیست چون مطبش خلوت بود رفتم ولی استرس الکی میده فقطم حضرت معصومه و سجاد میره که از هرکی میپرسم میگه معصومه وحشتناکه. معتضدی بهتره که نمیاد

اینجا گفتن نسرین منصوری خوبه شما میشناسید؟

سلام

مهسا رحمانی. زیاد معروف نیست چون مطبش خلوت بود رفتم ولی استرس الکی میده فقطم حضرت معصومه و سجاد میره ...

من دکتر زایمان اولم الهام خیرالهی بود توی حکیم سزارین شدم عااالی بود...زایمان دومم دکتر مژگان سید زاده بود که توی حضرت معصومه سزارین شدم که باز اونم عالی بود...ولی حقیقتشو بخوای نمیدونم واسه طبیعی چطور باشن برای سزارین خیلی خوب بودن...حکیم که در حال حاضر طبیعیش رایگانه ولی سزارین ۴۲ ملیون میگیرن....دکتر منصوری دکتر پارامیس بروندان دکتر مژگان چغاکبودی ایناهم دکترای خوبی هستن...سعی کن پیش دکتر خوب بری دکتر تازه کار نرو ...اگه هزینه بیمارستان حکیم نداری بیمارستان امام حسینم خیلی خوب و تمیزه ۱۵ تومنم هزینه سزارینشه دکتر تانیا امینی بشدت خوبه توی امام حسینه و دکتر مژگان چغاکبودیم خوبه امام حسین و معتضدیه

من دکتر زایمان اولم الهام خیرالهی بود توی حکیم سزارین شدم عااالی بود...زایمان دومم دکتر مژگان سید زا ...

دستت درد نکنه عزیزم واقعا لطف کردی. مشکل مالی ندارم بیمه کامل پوشش میده فقط ترجیحم سزارینه که نمیدونم کی قبول میکنه. حالا این دو سه هفته اینا رو هم میرم انشالله یکی انجام بده. 

سلام

دستت درد نکنه عزیزم واقعا لطف کردی. مشکل مالی ندارم بیمه کامل پوشش میده فقط ترجیحم سزارینه که نمیدون ...

خواهش میکنم...خب پس اگه از لحاظ مالی مشکل نداری مستقیم برو پیش الهام خیرالهی توی حکیم عمل میکنه...بهش پیشنهاد پول بده غیر مستقیم یا به منشی بگو برات حرف بزنه باهاش 

خواهش میکنم...خب پس اگه از لحاظ مالی مشکل نداری مستقیم برو پیش الهام خیرالهی توی حکیم عمل میکنه...به ...

خیلی ممنونم الان نگاه کردم نوبت اینترنتی نداره شنبه زنگ میزنم خدا کنه قبول کنه. من ۳۳ هفتم زیاد وقت ندارم

سلام